Joi, 30 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Oare stim ce este fericirea?

Oare stim ce este fericirea?

Email Imprimare

Ne gandim uneori si ne punem intrebarea daca am gasit fericirea si ce reprezinta ea. Ne intrebam de ce gandim asa de mult si descoperim ca cei dinaintea noastra gandeau si ei, doar ca ei au descoperit faptul ca gandirea este unul dintre cei mai mari dusmani ai fericirii. Ei bine, in vremurile noastre, in timp ce lumea a devenit mult mai complexa si cantitatea de informatie pe care o receptionam zilnic a crescut exponential, mintile noastre sunt frecvent prinse intr-un cerc vicios al gandirii/procesarii din care este dificil sa scapi. Singura solutie de a scapa pentru putin timp din acest cerc este meditatia.

Pentru linistirea mintii este nevoie de multa rabdare, liniste si antrenament pentru ca aceasta sa devina relaxata, sa scape de tumultul gandurilor care o napadesc continuu. Daca ne-am plimba, am citi o carte, am asculta o muzica lenta, placuta auzului, cred ca ne-am mai usura de ganduri, macar pentru putin timp. Cel mai bun lucru este sa revenim din cand in cand la aceste activitati care te relaxeaza, pentru a nu le da voie gandurilor sa devina dusmani ai fericirii. Dar ma intreb din nou: Oare noi am gasit si stim ce este fericirea? (Gabriela Rotaru, Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.