Joi, 25 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Putini copii merg la Circ

Putini copii merg la Circ

Email Imprimare

Dragi prieteni Dacic Cool, in orasul nostru a venit Circul. Mare bucurie, ar trebui sa afirm, insa e trist, este atat de trist ce am observat zilele astea de cand a venit Circul, incat imi dau lacrimile. Am observat din geam (am vedere exact acolo la cortul Circului) ca sunt putini acei parinti care isi duc copiii frumos de mana la Circ ca sa vada spectacolul din interior. Majoritatea parintilor isi tineau copiii afara, pe langa cortul Circului, ca saracii copii sa auda macar muzica, fiindca nu-si permit biletul de intrare.
Mi se rupea inima cand vedeam ca saracii copii se bucurau afara cand auzeau muzica si cate o voce care provenea din interior. Si se multumeau cu atat, stiind ca parintii lor nu au bani pentru bilet. Acei 20 sau 30 de lei pe persoana cat costa biletul li se par mult. Sunt bani de paine pentru 10 zile, afirmau parintii.
Insa nu e scump din punctul de vedere al circarilor, avand in vedere ca acei oameni depun mult efort, au animale ce trebuie ingrijite si hranite. Problema este sistemul romanesc. E trist sa vezi cum trec anii copilariei unui copil fara sa vada macar o data spectacolul Circului. (Stefan Gherghely, Foto: Circul Globus)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.