Luni, 27 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata De Halloween…

De Halloween…

Email Imprimare

Toata lumea vorbeste acum de Halloween, dar si pentru noi, parintii nostri, bunicii nostri, cand se termina toamna si era stransul dovlecilor, era mare bucurie atat pentru recolta in sine, cat si pentru noi, copiii care ne jucam cu ei. Dovlecii ii taiam la cap, scoteam samburii, ii crestam, facandu-le gura, ochi, le puneam o lumanare aprinsa inauntrul lor si speriam lumea cu ei. Semintele ii puneam la uscat, iar iarna, la gura sobei ascultam povesti si rontaiam samburi copti. Din dovleac se facea placinta ori se cocea felii in rula. Erau foarte buni, dar noi nu stiam de denumirea acestei sarbatori, Halloween. Deci, raman cu intrebarea: Ce-o fi cu sarbatoarea asta, Halloween? (Gabriela Rotaru, Foto: Stock.XCHNG)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.