Marti, 23 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Pictura pe fata, moment de poveste

Pictura pe fata, moment de poveste

Email Imprimare

Moment de poveste la petrecerea unui copilas. Alba-ca-Zapada picta de zor chipul fiecarui copil. Toti copiii erau entuziasmati. Wow! Vreau sa fiu Alba-ca-Zapada! Dar cum? Alba-ca-Zapada este o fata! Nu-i nimic, o putem picta toata! Uite aici, pe mana ta! Am retrait momentul la fiecare petrecere pentru copii, unde am insotit-o pe fiica mea. Totii copiii isi doreau sa fie personaje de desene animate. Cateva minute, dragoste fata de copii, un portofoliu vast, multa imaginatie, o mana indemanatica si transformarea avea loc. Iar vopselele folosite nu se aleg la intamplare, se folosesc produse profesionale, speciale pentru pielea copiilor, non-toxice si non-alergice. Este o activitate deosebit de distractiva si de atractiva pentru copii, dandu-le posibilitatea sa intre in pielea personajului preferat, fie ca e vorba de Spider Man, fie ca e un fluturas delicat sau o pisica.

Pictura pe fata nu are varsta! Chiar si adolescentii vor sa fie pictati pe fata pentru petrecerea de Halloween sau cea de Revelion. Si nu numai ei… Imi aduc aminte cam cat de fericita era o sarbatorita cand a vazut ca si parintii ei au fost pictati pe fata. Radea intruna si voia ca ea si parintii ei sa se fotografieze cu fiecare dintre invitati. Desi probabil majoritatea celor care picteaza copiii pe fata sunt artisti sau au ceva pregatire in ceea ce priveşte pictura, cred ca aceasta activitate o putem practica si noi, ceilalti, fiind chiar interesanta, si nu foarte greu de invatat.
Vopselele le putem comanda de pe un site de specialitate. Preturile nu sunt mari. Produsele de machiaj pentru adulti nu sunt indicate copiilor. Mai trebuie doar putina indemanare. Primul pas este sa alegeti desenul, personajul. Este bine sa scoateti la imprimanta o foaie cu schita acestuia sau sa luati o carticica unde este ilustrat. Pictati mai intai detaliile inchise la culoare, iar mai apoi, cele mai deschise. Rugati copilul sa inchida ochisorii cand pictati in jurul lor. Chiar daca ati gresit ceva, nu este nimic. Se poate curata si reface foarte usor. E doar o idee pentru costumul de la serbarea din gradinita sau pentru petrecerea de ziua copilului. Cand petrecerea s-a terminat, nu lasati copilul sa adoarma pictat! Machiajul se indeparteaza foarte usor cu servetele umede, apa si sapun sau cu demachiant.  Personalizeaza-ti evenimentul cu ajutorul culorilor! Copiii au o imaginatie nestavilita, care zboara departe pe taramuri de basm. Ajutati-i sa intre in pielea personajului favorit! (Oana-Nicoleta Rosu)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.