Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Sfarsit de an scolar!

Sfarsit de an scolar!

Email Imprimare

Dupa cum stim, in 2016, anul scolar se va incheia pe data de 24 iunie, adica maine. Deja imi si imaginez bucuria din ochii copiilor-elevi. Cat de mult au asteptat saracii aceasta zi, stiind ca vine vacanta de vara, timp in care nu se mai trezesc dimineata devreme la soneria ceasului, nu mai au acelasi program fix de rutina, pot sa se joace afara cat e ziua de lunga, sa mearga la tara la bunici, sa se bucure de vara. Asa eram si noi, tin minte de parca a fost ieri, cum in ultima zi de scoala deja nu mai aveam rabdare sa mai treaca o zi pana ma ducea mama cu tata la bunici.

Imi faceam bagajul cu cateva zile mai repede, bagaje peste bagaje, de parca stateam o vesnicie acolo. Iar cand ajungeam, bunica (Dumnezeu s-o odihneasca!) ma astepta deja in poarta, cu bratele deschise si gogosi pe masa. Doamne, ce ne mai rasfata, in fiecare zi facea ceva in cuptor pentru mine. Pai cum sa nu astepte copiii vacanta, vacanta la bunici? Sunt cei mai frumosi ani petrecuti in curtea bunicii, cele mai frumoase amintiri din suflet sunt legate de vacantele la bunici. Deci, vacanta placuta dragi copii! (Maria Gherghely, Foto: www.scoala28gl.ro)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.