Joi, 7 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Sotia mea

Sotia mea

Email Imprimare

Indraznesc sa spun si eu cateva lucruri despre o persoana in jurul careia graviteaza intreaga noastra familie. Este vorba despre sotia mea, care ma face sa ma intorc zilnic acasa cu cea mai mare placere, stiind ca gasesc aici caldura sufleteasca, o oaza de liniste, vorbe bune si o atmosfera care ma mangaie pe suflet.
Pentru copii este mama lor care ii pregateste de scoala, le asculta micile necazuri si ii alina cu vorba sau ii cearta parinteste cand fac greseli. Nu contenesc sa ma mir de unde are atata energie incat face fata, atat la serviciu, cat si acasa, apoi reuseste sa fie tonica si pentru cei din familie. E absolut sigur ca ea este cel mai important pion in angrenajul familiei noastre si de multe ori chiar ne simtim vinovati, noi ceilalti, parca nu ne dam silinta destul de mult sa-i aratam aprecierea noastra. Asadar, in luna martie, o floare insotita de dragostea noastra pentru o super mama si o sotie de exceptie. E foarte putin fata de ceea ce face ea pentru noi insa cu siguranta o v-a bucura gestul. (Sorin Moldovan)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.