Joi, 7 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Mama mea frumoasa

Mama mea frumoasa

Email Imprimare

Mama este femeia din viata mea care m-a fascinat de cand eram mica, in primul rand pentru ca era si este in continuare idealul meu de frumusete, indiscutabil, si in al doilea rand pentru ca o vedeam ca pe ingerul meu pazitor. Era mereu langa mine cand cadeam si ma raneam la picior, ea mi-a pus primul bandaj, ea mi-a sters lacrimile cand am plans si tot ea m-a incurajat cand nu eram sigura sau aveam indoieli.
As putea spune Keira Knightely, Catherine Zeta-Jones, Beyonce sau orice alta vedeta, dar stiu ca ele isi ingrijesc pielea, parul, unghiile, in fiecare zi in SPA-uri si clinici de infrumusetare si privesc asta ca pe o necesitate sau chiar obligatie ce deriva din faptul ca sunt deja vedete, sunt expuse public si TREBUIE sa arate mereu... mai bine ca niciodata! Revenind, imi aduc aminte ca de mica ii spuneam mamei frumusica mea, ca ii purtam mereu pantofii prea mari pentru piciorusele mele pentru a defila prin casa, ca imi aranjam papusile, le tundeam, le spalam pe cap si le machiam... pentru a arata ca mama. Parul ei lung, des si ondulat il privesc si astazi intr-un tablou pictat in tinerete si imi amintesc de copilaria mea si tineretea ei.
Mama a utilizat mereu creme si produse cosmetice de calitate, machiajul era intotdeauna realizat pentru a-i scoate in evidenta frumosii ochi verzi, spre a-i contura sprancenele arcuite, desavarsiti de genele lungi. Mama arata astazi la 52 ani de parca ar fi la 35 pentru ca a stiut intodeauna sa se ingrijeasca, motto-ul ei fiind Sa nu iesi niciodata nemachiata din casa, nici macar pana la paine!. O femeie care stie sa se respecte si nu a vazut asta ca pe o obligatie sau necesitate pentru ca ar fi vreo vedeta sau persoana publica, ci ca pe ceva normal din indeletnicirile ei de femeie, parte din existenta ei de femeie frumoasa... in fiecare zi. (Alina Panait)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.