Joi, 7 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Mamicuta mea

Mamicuta mea

Email Imprimare

Eu as vrea sa va povestesc de maicuta mea. Mamicuta mea e cea mai buna mamica din lume, a avut grija de mine, mi-a dat incredere in mine, nu mi-a impus niciodata nimic, a fost si este cea mai buna prietena (alaturi de sora mea), am putut sa-i impartasesc tristetile si bucuriile mele, indoielile mele...
A stat la capataiul meu cand am fost bolnava, m-a ajutat sa-mi fac temele, nu a existat zi fara sa am mancare gatita, a luat mereu de la gura ei ca sa le dea copiilor, pentru ea am fost mereu pe locul 1, ea se punea mereu pe alte locuri... M-a spalat, m-a ingrijit, m-a educat, ii sunt vesnic recunoscatoare si o iubesc! (Dana Mihaila)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.