Joi, 7 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Nimic nu e mai dulce decat mama

Nimic nu e mai dulce decat mama

Email Imprimare

Mama mea draga este pentru mine un inger pazitor parca trimis din cer, o stea calauzitoare care-mi vegheaza pasii spre o viata curata si mereu senina. Insusi cuvantul mama, acest cuvant minunat si magic, reprezinta fiinta cea mai adorata, gingasa si ocrotitoare. Doar ea, mamica mea draga, cu sufletul ei plin de dragoste si bunatate, mi-a fost alaturi cand greutatiile vietii mi-au pus unele piedici...
Doar ea m-a ocrotit si m-a imbarbatat sa trec mai departe peste toate coborasurile timpului trecut. Chipul ei bland si zambitor imi insenineaza fiecare zi, zambetul larg si iubitor imi bucura diminetiile, iar privirea ei blajina imi inspira bunatate. Te iubesc mamica mea.Laptele e dulce, zaharul e dulce, smantana e si mai dulce, dar nimic nu e mai dulce decat mama! (Carmen Duca)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.