Joi, 7 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Randuri pentru mama

Randuri pentru mama

Email Imprimare

Mereu frumoasa, mereu tanara si grijulie pentru noi, mama este femeia care ne cunoaste cel mai bine si ne iarta toate, ne consoleaza si se bucura alaturi de noi. De aceea, Ziua Femeii e ocazia perfecta de a reminti mamelor noastre cat de importante sunt, printr-un cadou care sa le aduca zambetul pe buze.
Mai vreau mana ta sa-mi mangaie sufletul, mai vreau pleopele tale sa ma ierte cand gresesc, mai vreau parul tau sa incarunteasca in ziua ce vine... Mai vreau ochii tai sa-mi mustre incapatanarea, mai vreau Craciunul din preajma ta, sa mai simt mirosul de cozonac copt, sa mai respir blandetea sufletului tau... Vreau sa ma strangi in brate, sa-mi saruti fruntea si sa ma alinti asa cum numai tu stii s-o faci...
Iarta-ma, mami, pentru toate supararile pricinuite; vreau mainile tale de mama care stiu sa ma mangaie si azi la fel ca ieri si peste 10 ani de-acum incolo, cu aceeasi dragoste, oricate santuri ti-ar brazda mainile... Mai vreau sa crezi in mine, mami, intr-un moment in care eu nu mai cred... Lacrimi purced pe un drum inspre tine, formand albie de rau, dar aceste lacrimi de copil abia acum au inteles ca lacrimile de mama inunda omenirea asaltand orice alta intindere de apa... Cred ca picaturile de ploaie sunt lacrimi de binecuvantare ale parintilor, pentru copiii lor.
Mai vreau aroma cafelei diminetilor incepute cu tine... Te iubesc, mami! Te iubesc mai mult in fiecare secunda care m-a maturizat in prezenta ta, dar te iubesc infinit mai mult cu fiecare secunda in care primesc binecuvantarea ta.
As vrea sa incaruntesc cu mana ta pe crestetul meu si al copilului meu, dar firele albe din parul meu imi arata ca nemurirea are patru silabe, iar fiintele vii ocluzioneaza in doar trei din cele patru existente.
Literele din urma condeiului meu si tremurul lacrimei mele de azi te pretuiesc mai mult in secunda de maine. Iti multumesc mami, pentru ca sunt femeia care sunt astazi datorita tie! Iti multumesc si te iubesc! (Iulia)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.