Joi, 7 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Matusa mea

Matusa mea

Email Imprimare

Ma numesc Iuliana Dobre, am 33 ani, sunt din Bucuresti si doresc sa va vorbesc despre una dintre cele mai importante fiinte din viata mea - matusa mea, pe care o iubesc ca pe mama mea. Pe 3 martie a implinit 56 ani si ne intelegem bine inca de cand eram micuta. Neavand copii, m-a considerat fata ei.
A locuit impreuna cu mine si cu parintii mei o perioada, cand eram mica, apoi imi petreceam week-end-urile si vacantele la ea. Acum, iesim impreuna in oras, ma ajuta cu cel mic atunci cand am nevoie, ne vizitam la cel mult trei zile. Locuim foarte aproape una de alta si vorbim zilnic la telefon. Nu vreau decat sa-i multumesc! (Iuliana Dobre)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.