Luni, 5 Dec

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Alimentatie Sanatoasa Indulcitorul Green Sugar a primit o certificare internationala importanta

Indulcitorul Green Sugar a primit o certificare internationala importanta

Email Imprimare

Green Sugar este un indulcitor 100% natural, cu 0 calorii si 0 indice glicemic. Este produs in Romania, de catre Laboratoarele Remedia, fiind marca inregistrata la nivelul Uniunii Europene. De curand, Green Sugar a primit Certificarea Toothfriendly, in urma unor teste de laborator efectuate la Universitatea din Zurich, Elvetia. Aceasta certificare reprezinta un indicator international pentru produsele sigure pentru dinti.

Indulcitorul Green Sugar este un amestec din extract de inalta puritate din frunze de Stevia Rebaudiana si Eritritol. Astfel, toate produsele Green Sugar sunt garantat naturale, provenind din surse naturale de calitate, atent analizate fizico-chimic si microbiologic. Green Sugar Cooking este prezentat sub forma de pulbere, in diferite gramaje si ambalaje. Exista si sub forma de pudra, simpla sau cu diferite arome - Vanilie Bourbon, rom, scortisoara. De asemenea, exista si in variantele Green Sugar Gold si Green Sugar Premium, precum si Green Sugar Gelifiant cu pectina din citrice. Green Sugar stick-uri este ideal pentru cei mai comozi sau pentru restaurante si cafenele.
Exista si Green Sugar lichid, simplu si cu aroma de Vanilie Bourbon sau caramel, si Green Sugar comprimate, prezentat sub forma unui dispenser. Oferta include si praf de ciocolata cu Green Sugar - ciocolata alba cu aroma de caramel, ciocolata calda cu aroma de menta, scortisoara sau mirodenii. De asemenea, Laboratoarele Remedia va ofera si mixuri Keto cu Green Sugar pentru briose, gofre, brownies (cu sau fara gluten) sau cake cu cacao. Sunt retete simple, fara coloranti sau conservanti, bogate in fibre, cu continut redus de carbohidrati, care pot fi preparate cu usurinta acasa.
De altfel, toate extractele din plante utilizate de Laboratoarele Remedia sunt standardizate conform farmacopeelor internationale, iar spatiul de lucru, precum si procedurile implementate respecta normele de bune practici de fabricatie (conforme GMP). Echipa din cadrul companiei include farmacisti, biologi si chimisti, fito- si aromaterapeuti care au o vasta experienta in domeniu, iar furnizorii Laboratoarelor Remedia sunt firme de renume din Italia, Elvetia, Norvegia, Spania si Statele Unite ale Americii.
Gasiti produsele Green Sugar, precum si celelalte produse ale Laboratoarelor Remedia pe website-ul companiei, laboratoareleremedia.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.