Luni, 5 Dec

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Alimentatie Sanatoasa Green Sugar are cel mai bun gust!

Green Sugar are cel mai bun gust!

Email Imprimare

In luna iunie a acestui an a avut loc al 10-lea Congres Mondial al Steviei (World Convention on Stevia), la Lisabona, in Portugalia, organizat de World Stevia Organisation. La acest eveniment a fost anuntat castigatorul premiului Best Stevia Taste Award 2022, care este Green Sugar, un brand romanesc lansat de Laboratoarele Remedia, marca inregistrata in Uniunea Europeana.

Acest premiu important este acordat de catre un juriu de experti, alcatuit din degustatori de ceai si de cafea, oenologi, specialisti gastronomi, experti in alimentatie si in bauturi. Membrii juriului au desemnat castigatorul dupa o evaluare generala exhaustiva si dupa o analiza senzoriala completa, care a cuprins gustul general al produsului, gustul la prima impresie, postgustul, mirosul, aspectul si alte criterii organoleptice. Ei au considerat ca una dintre caracteristicile excelente ale Green Sugar Premium este absenta tonalitatii postgust.

Detalii despre acest eveniment important si despre acest concurs international puteti gasi pe website-ul organizatiei World Stevia Organisation (https://www.wso-site.com/news-stevia/512-the-greensugar-products-won-the-stevia-best-taste-awards-in-the-qfinished-productsq-categoryq).

Mai multe despre brandul Green Sugar puteti afla de pe website-urile companiei Laboratoarele Remedia (www.greensugar.ro, laboratoareleremedia.ro).

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.