Dietele bunicii. Coriandrul, cimbrul si papadia lupta cu kilogramele in plus

Imprimare

Dietele bunicii, luate in seama de nutritionisti si farmacisti, au dus la conceperea unor planuri de slabire pe baza de ceaiuri, decocturi si pilule obtinute din pulbere de plante. Tentatia de a slabi este insotita de alegerea la intamplare a unei diete care a dat rezultate printre prietenele noastre sau pe care, la prima vedere, o consideram potrivita stilului nostru de viata. Evident, este o metoda mult mai buna decat infometarea, dar nu neaparat si eficienta.
Alaturi de ingredientele-cheie ale unei cure de slabire, alimentatia echilibrata si miscarea, plantele medicinale sustin dieta prin actiunea lor si contribuie la accelerarea metabolismului, la arderea grasimilor in exces, la reglarea metabolismului, la reducerea oboselii si, nu in ultimul rand, la scaderea riscului bolilor cardiovasculare si a complicatiilor acestora.

Plantele recomandate in reglarea problemelor de greutate sunt cele diuretice: ceaiul verde, coada-calului, socul, mesteacanul si tonicele digestive precum: salvia, ienuparul, coriandrul, ghimbirul, cimbrul. Plantele se gasesc in farmaciile naturiste sub forma de ceai, tincturi sau capsule.

O cura de slabire eficienta cuprinde 3 pasi importanti in arderea caloriilor: purificare si drenaj, slabirea propriu-zisa, urmate apoi de controlul apetitului si eliminarea poftei de dulce. In acest fel, controlul greutatii nu presupune riscuri pentru sanatate si este complet natural.

Un mix obtinut din soc, papadie, mesteacan, lamaie si salvie asigura etapa de purificare si drenaj, ce pregateste organismul pentru un raspuns eficient si de durata la cura si initierea procesului de slabire fara probleme pentru sanatate.

Puteti citi continuarea pe Antena Satelor.