Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Remedii Naturale Ghimbirul si hreanul, doua plante cu efecte benefice asupra sanatatii

Ghimbirul si hreanul, doua plante cu efecte benefice asupra sanatatii

Email Imprimare

Ghimbirul si hreanul, doua ingrediente ale caror proprietati tamaduitoare nu mai au nevoie de confirmari. Ghimbirul si hreanul, doua elemente de baza, unul autohton, celalalt de sorginte orientala, ce contribuie la accelerarea metabolismului si la eliminarea bacteriilor. Daca acestora le vom adauga beneficiile consacrate ale lamailor si putin bicarbonat, praful cu atribute de medicament, reteta nu poate fi decat una de succes.

Amestecul este un cumul de proprietati cu efecte benefice atat asupra sanatatii, cat si a siluetei. Actioneaza foarte puternic asupra ficatului, curatandu-l si facandu-l sa functioneze in parametrii optimi. In acest fel, digestia si tot procesul metabolic sunt imbunatatite, organismul reusind sa elimine grasimile in timp record. In plus, elixirul are o gama larga de beneficii pentru creier, memorie, auz si vedere. Timp de cateva saptamani, el functioneaza in corpul tau ca un burete ce curata toate toxinele. Vei scapa in acelasi timp de excesul de colesterol si totodata iti vei imbunatati circulatia sanguina. Efectele incredibile ale acestui preparat vor putea fi resimtite din prima saptamana, tratamentul avand efecte imediate asupra greutatii corporale. Se pot pierde chiar si 10 kg in prima luna.
Pe langa asta, se vor observa o multime de alte beneficii pentru sanatate:
– va imbunatati circulatia;
– va aduce nivelul colesterolului la limita normala;
– va proteja de cancer;
– va creste imunitatea;
– va proteja de aparitia diabetului zaharat.
Iata de ce ai nevoie pentru prepararea amestecului care iti va reda starea de bine: 1 bucata de 4 cm radacina de ghimbir proaspat; 150 grame de hrean proaspat; 1 ardei iute (mic); 2 lingurite de scortisoara; 3 lingurite de miere; sucul de la 4 lamai; ½ lingurita de bicarbonat de sodiu.
Mod de preparare si administrare: Spala bine si curata coaja de ghimbir si hrean. Curata semintele de la ardeiul iute si adauga-l peste hrean si ghimbir in blender. Amesteca-le puternic pana vor forma o pasta. Adauga apoi scortisoara si mierea. Dupa ce totul devine o pasta omogena, adauga zeama de la cele 4 lamai si bicarbonatul. Produsul se poate pastra la frigider mai multe zile.
Vei lua o singura lingurita de 3-4 ori pe zi, timp de 14 zile, cu pauza apoi de 7 zile, urmata de inca o perioada de 14 zile de consum, ca sa beneficiezi din plin de proprietatile uimitoare ale acestui amestec.
Sursa: Antena Satelor

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.