Luni, 26 Sep

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Sanatate In 8 din 10 cupluri, partenerii ajung sa nu-si mai manifeste afectiunea unul fata de celalalt

In 8 din 10 cupluri, partenerii ajung sa nu-si mai manifeste afectiunea unul fata de celalalt

Email Imprimare

In Romania, in 8 din 10 cupluri unul dintre parteneri ajunge sa nu-si mai manifeste afectiunea fata de partener. Este rezultatul unui studiu efectuat de psihoterapeutul Oana Nicolau dupa 10 ani de experienta in terapia de cuplu. Printre principalele probleme cu care s-au confruntat cele aproape 1000 de cupluri care au venit la terapie se mai numara lipsa sustinerii si incurajarii partenerului, delasarea pe plan personal, lipsa timpului sau aparitia copilului.

In ciuda perceptiilor generale, nu infidelitatea este principala problema cu care cuplurile din Romania se confrunta, ci lipsa de afectiune, lipsa de manifestare a sentimentelor. Majoritatea partenerilor ridica problema singuratatii intr-un cuplu si nesiguranta in relatie si in iubirea celuilalt. O alta problema este timpul alocat relatiei, acel timp pe care cei doi parteneri il petrec facand activitati impreuna, si este o resursa foarte importanta in evolutia relatiei lor, precizeaza psihoterapeutul Oana Nicolau.
Pentru rezolvarea problemelor, un cuplu sta in terapie intre 4 si 6 luni, iar multi dintre ei aleg sa ramana apoi in terapia de dezvoltare personala.
Spre deosebire de acum 10 ani, perceptia cuplurilor asupra terapiei s-a schimbat foarte mult. Astazi, cuplurile constientizeaza necesitatea unui psihoterapeut care sa-i ajute sa depaseasca anumite obstacole sau anumite perioade stresante. Important este sa inveti sa repari ce s-a stricat pentru a regasi armonia cuplului, adauga psihoterapeutul Oana Nicolau.
Dupa 10 ani de activitate, Clinica Oana Nicolau a implementat un program de sanatate emotionala pentru a evidentia principalele probleme pentru care romanii apeleaza la un psihoterapeut si pentru a oferi solutiile necesare (problemele de cuplu, depresia, anxietate si stresul, dezvoltarea personala, parentingul).
Pentru problemele de cuplu, psihoterapeutul Oana Nicolau a lansat cartea A de la Armonie care scoate la lumina cazurile cu care s-a confruntat in cabinet.
Ideea cartii a venit din iubire pentru oameni si pentru problemele pe care acestia le au. Viata de cuplu ne aduce implinire si traseaza zambete si bucurie pe chipurile noastre. Cartea are la baza povestile reale din cabinet, povesti care-i pot ghida si pe ceilalti in atingerea armoniei in cuplu. Totodata, cartea subliniaza importanta terapiei ca mijloc de preventie, a precizat psihoterapeutul Oana Nicolau.
In perioada 20 iulie – 20 august, Clinica Oana Nicolau ofera un pachet special pentru primele 50 de cupluri care aleg sa mearga in terapie – la cinci sedinte achizitionate primesc o sedinta cadou. Pentru cei care nu au timpul necesar sau nu se afla in Bucuresti, Clinica Oana Nicolau ofera si terapie prin Skype.

Despre Clinica Oana Nicolau
Clinica Oana Nicolau isi desfasoara activitatea de mai bine de 10 ani pe piata din Romania. Clinica dispune de peste 30 de specialisti in psihologie, psihoterapie, psihiatrie, coaching, logopedie si nutritie. Specialistii din cadrul Clinicii Oana Nicolau au inceput un program de sanatate emotionala care cuprinde urmatoarele probleme cu care se confrunta romanii care merg la psihoterapeut: problemele de cuplu, depresia, anxietate si stresul, dezvoltarea personala si parentingul. Preturile clinicii variaza intre 80 de lei pentru serviciile de logopedie, 150 de lei pentru terapiile individuale si 200 de lei pentru terapiile de cuplu sau familie.
Mai multe detalii gasiti pe site-ul www.clinicaoananicolau.ro.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.