Luni, 5 Dec

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Alimentatie Sanatoasa Legume care ne hidrateaza mai mult decat apa

Legume care ne hidrateaza mai mult decat apa

Email Imprimare

Hidratarea este foarte importanta, mai ales in timpul verii, atunci cand, din cauza transpiratiei abundente, organismul are nevoie de mai multe lichide. Putini oameni stiu ca anumite alimente ajuta la mentinerea echilibrului apei in corp si asigura buna functionare a organismului. Fiecare celula din organism este compusa din apa si toti oamenii au nevoie de apa pentru executarea corespunzatoare a functiilor celulare.

Castravetele contine un procent ridicat de apa, dar si vitamina C. Aceasta leguma este o alegere excelenta pe perioada verii, deoarece reimprospateaza organismul si ii ofera nutrientii necesari. Rosiile contin o cantitate mare de apa si fibre. Ele reprezinta, de asemenea, o sursa importanta de antioxidanti, care ajuta la reducerea leziunilor pielii dupa expunerea la radiatiile UV. Dovleceii contin 95% apa. Ele sunt unul dintre cele mai bune alimente in ceea ce priveste hidratarea. Dovleceii sunt saraci in calorii, bogati in fibre si sunt o sursa excelenta de acid folic si vitaminele A si C.

Sursa: Antena Satelor

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.