Sambata, 12 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Frumusete Soap&Glory, frumusete prin calitate si… amuzament

Soap&Glory, frumusete prin calitate si… amuzament

Email Imprimare

Soap&Glory este un brand tanar, creat in 2006, de Marcia Kilgore, autoarea gamei Bliss. Este un brand care propune o calitate premium la preturi accesibile, un brand care s-a dezvoltat extrem de repede, ajungand astazi la peste 60 de produse. Inspirata din stilul jurnalistic tabloid, gama are ca sursa de inspiratie ideea ca amuzamentul poate avea uneori efectul unui lifting…

In acest sens, pentru Soap&Glory ambalajele joaca un rol aparte, fiind inspirate din revistele de epoca ale anilor ’50 - ’60. In acei ani, femeile au invatat sa ia grija fata de propria persoana mult mai in serios. Este momentul in care machiajul a inceput sa fie o preocupare si o dovada a respectului de sine. Revistele din acea epoca reprezinta si astazi o sursa de nostalgie si de visare, dar si o provocare spre noi cautari.
A fi frumoasa, a te ingriji este un lucru serios, care necesita produse de calitate, dar este, in acelasi timp, un lucru care poate fi facut cu zambetul pe buze, in joaca si cu buna dispozitie. Este exact ce ne propune Soap&Glory, sa ne ingrijim zambind si relaxandu-ne. Vom fi cu atat mai frumoase!
In Romania, gama Soap&Glory de la Boots se gaseste in exclusivitate in farmaciile Sensiblu.

 

www.sensiblu.com


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.