Luni, 27 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Frumusete Vine vara, bine-mi pare!

Vine vara, bine-mi pare!

Email Imprimare

E deja un loc comun afirmatia ca soarele reprezinta un prieten, dar si un dusman. Nu putem trai fara el, dar arsurile solare pot conduce la cele mai grave urmari, inclusiv la cancerul de piele. De aceea, este absolut necesar sa prevenim aceste afectiuni, pentru ca de tratat este mult mai complicat. Boots a fost un deschizator de drum si un lider in protectia solara. Gama de produse Soltan are deja o lunga istorie, fiind lansata pentru prima data in 1939. Mereu perfectionata, aceasta este si astazi cea mai vanduta gama de protectie solara din Marea Britanie, iar la noi se gaseste exclusiv in farmaciile Sensiblu.

Boots a introdus, in 1992, in Marea Britanie, si primul sistem de masurare a nivelului de protectie UVA, sistemul de stele, care de atunci a devenit un sistem recunoscut, atat in Marea Britanie, cat si in restul lumii. O premiera a Laboratoarelor Boots a reprezentat-o realizarea produselor cu ultraprotectie, ceea ce a condus la aparitia categoriei de cinci stele, singura care ofera o protectie corecta, eliminand riscul afectiunilor determinate de atat de periculoasa radiatie ultravioleta UVA. Actualul sistem de protectie al produselor Soltan este asigurat de un amestec de filtre fotostabile UVA si UVB, care reuseste sa apere si pielea ultrasensibila. In acelasi timp, aceste produse nu blocheaza porii, sunt rezistente la apa si sunt testate dermatologic.
Produsele acestei game acopera toate problemele legate de expunerea la soare. Astfel, se asigura o ingrijire completa pe intreaga durata a zilei, nu numai pe parcursul expunerii la soare, ci si dupa aceea, asigurand atat calmarea pielii, cat si hidratarea ei. Produsele din gama Soltan asigura o hidratare continua, prevenind uscarea pielii, iar adaosul de vitamina E, un antioxidant puternic, imbunatateste sistemul natural de aparare al pielii impotriva efectului nociv al radiatiilor solare.
Cu produsele din gama Soltan de la Boots putem sa ne bucuram fara griji de binefacerile si de bucuria verii, pe care o asteptam cu nerabdare de fiecare data. Soarele, indiferent cat de puternic, nu va reusi sa ne faca nici un rau.
In Romania, produsele din gama Soltan de la Boots se gasesc exclusiv in farmaciile Sensiblu.

www.sensiblu.com

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.