Miercuri, 15 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Frumusete Noi solutii de depilare de la Cosmetic Plant

Noi solutii de depilare de la Cosmetic Plant

Email Imprimare

Cosmetic Plant a lansat o noua gama de produse de epilat. Principala noutate a acestor produse o reprezinta continutul de Palmatine, un extract dintr-o planta asiatica, Fibraurea Recisa, recunoscuta pentru proprietatile ei antiinflamatoare. Testele intreprinse in Franta au demonstrat insa ca acest extract are, de asemenea, efecte formidabile in privinta cresterii parului nedorit. Astfel, a fost demonstrata clinic o scadere cu 48% a densitatii parului, insotita de o scadere a vitezei de crestere cu 36%, conducand la o scadere cu 60% a frecventei depilarilor. Aceste efecte au aparut dupa numai doua luni de utilizare a acestui extract.

Acest extract este inglobat in microsfere care se "agata" de firele de par si migreaza inspre foliculi, unde intervin in mitoza keratocitelor si reduc functia de diviziune celulara a acestora. Este un proces care nu afecteaza pielea, dar conduce la aceste rezultate de exceptie.
Cosmetic Plant ne ofera trei produse care se completeaza reciproc. In primul rand, este vorba despre crema depilatoare cu extract de musetel si de Fibraurea Recisa, cu efecte de calmare si de inhibare a cresterii parului nedorit. In completare, balsamul care, datorita extractului de Fibraurea Recisa, contribuie la scaderea densitatii parului si a frecventei depilarilor. Cel de al treilea produs il reprezinta Lotiunea dupa depilare care, datorita extractelor de musetel, de galbenele si de roinita, vine sa calmeze si sa dezinfecteze pielea. In plus, aceasta prezinta un puternic efect antiiritant si cicatrizant, iar datorita pantenolului hidrateaza si sustine epitelizarea, in timp ce mentolul linisteste si racoreste pielea.
Cu o epilare mai blanda si mai rara, cu un par nedorit de densitate mai mica, ce creste mai incet, vara ne apare parca cu atat mai seducatoare si mai lipsita de griji.


www.cosmeticplant.com

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.