Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Frumusete Secrete pentru un gat si un decolteu de invidiat

Secrete pentru un gat si un decolteu de invidiat

Email Imprimare

Ne rasfatam tenul cu lotiuni, masti, geluri exfoliante, creme hidratante, regeneratoare, nutritive si cate si mai cate. Insa de multe ori uitam sa ne ingrijim corespunzator gatul si decolteul, care, in lipsa atentiei minime necesare, ne tradeaza varsta la o privire mai atenta. Tocmai de aceea, pielea gatului si a decolteului ar trebui sa beneficieze de o ingrijire aparte, ca sa nu fim luati prin surprindere!

Ritualul de ingrijire ar trebui adaptat tipului de piele. Astfel, pentru a conferi pielii un aspect catifelat, se recomanda aplicarea unor comprese imbibate cu ceai de nalba.  La fel de eficient este si masajul pielii gatului, prin aplicarea de creme hranitoare. Pentru obtinerea unui efect de elasticitate este ideala o masca din galbenus de ou, caolin si parafina.
Insa fiecare dintre noi poate spori efectele benefice ale produselor cosmetice asupra pielii gatului, avand grija sa pastreze o pozitie corecta a capului, pentru a evita formarea ridurilor si a inesteticii barbii duble. Esarfele, fularele si gulerele stramte nu ar trebui folosite decat ocazional, pentru a lasa gatul liber cat mai mult posibil. Cochetaria si dorinta de a fi in centrul atentiei si mereu admirate le fac uneori pe femei sa-si impodobeasca gatul mai mult decat este necesar. In acest sens, este bine de stiut ca si abuzul de bijuterii din materiale oxidabile dauneaza aspectului sanatos al pielii gatului.
La fel de sensibil precum gatul este si decolteul. Ar fi pacat ca impresia placuta lasata de o rochie eleganta sa fie umbrita tocmai de decolteu... De aceea, pielea decolteului trebuie si ea ingrijita zilnic, prin utilizarea produselor potrivite. Se recomanda ca macar o data pe saptamana pielea decolteului si cea a gatului sa fie rasfatate cu o masca exfolianta si o crema hidratanta care sa previna aparitia ridurilor. In cazul in care pielea este mai grasa, sunt indicate cremele de corp imbogatite cu vitamine.
Printre produsele destinate ingrijirii pielii gatului si a decolteului se numara si emulsia hidratanta si vitaminizanta de la Cosmetic Plant. Aplicata dupa baie sau dus, aceasta emulsie poate fi solutia optima de ingrijire a acestor doua zone, lasand pielea catifelata si ferma. Unicitatea produsului consta in formula sa inovatoare, in care uleiului de masline, vitaminelor A si E si uleiului din samburi de struguri li se asociaza pretiosul ulei de catina. Despre catina, legendele din mitologia greaca spun ca ar fi fost hrana preferata a calului inaripat Pegas. Este o planta ale carei proprietati cu adevarat miraculoase au capacitatea de a hrani si vindeca pielea, oferindu-i aportul necesar de vitamine. Drumul cel mai scurt catre vitalitatea si stralucirea la care visati!

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.