Luni, 27 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Frumusete Un nou parfum Avon, Outspoken by Fergie

Un nou parfum Avon, Outspoken by Fergie

Email Imprimare

Avon aduce un plus de stralucire in portofoliul sau de parfumuri cu un nou nume celebru: Fergie, vocea feminina a formatiei pop Black Eyed Peas. Fergie descrie parfumul ca fiind proaspat si fermecator, cea care il va folosi se va simti increzatoare si nu-i va fi teama sa fie observata.

Sunt incantata sa creez primul meu parfum alaturi de Avon.  Caut mereu noi metode de a comunica cu publicul si un parfum e o ocazie perfecta sa le transmit fanilor mei incredere si originalitate. Sunt mai rock’n’roll decat alti artisti si Avon mi-a permis sa fiu asa cum simt… Imi pare extrem de bine ca am fost cooptata de un brand atat de puternic, care sprijina femeile din toata lumea, declara artista.
Suntem foarte entuziasmati de Fergie, e o sursa de inspiratie si una dintre vedetele care merita sa fie in top. E puternica, increzatoare in fortele proprii si nu ii este frica sa spuna ceea ce crede. Cu siguranta clientilor nostri mai tineri le va transmite increderea ca visele se implinesc, declara Andrea Jung, CEO Avon Products Inc.
Fergie isi va face prima aparitie ca imagine a companiei Avon pe 27 octombrie, la gala anuala Avon Foundation for Women in New York, unde va canta in scop caritabil. Evenimentul anual celebreaza eroi care reusesc sa schimbe destinele femeilor.

(Noul parfum Avon, Outspoken by Fergie, disponibil prin intermedul reprezentantilor acestei companii, costa 90 lei.)

Comentarii (1)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.