Marti, 11 Aug

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Frumusete Slabesti usor cu ajutorul cafelei

Slabesti usor cu ajutorul cafelei

Email Imprimare

Nu este vorba de o reteta ce propune consumul zilnic de cafea, ci despre impachetarea cu cafea, o procedura naturala de remodelare corporala.
Cafeaua contine antioxidanti care impiedica distrugerea celulelor. Cofeina, principalul element din compozitia bobului de cafea, stimuleaza sistemul nervos, reduce temporar starea de oboseala si favorizeaza digestia. Datorita numeroaselor sale beneficii, aceasta este acum folosita cu succes si in tratamente de remodelare corporala, oferind rezultate rapide si de durata. Impachetarea cu cafea este o procedura suta la suta naturala, prin care se obtin o scadere in greutate de pana la un kilogram dupa primele sedinte, dar si o imbunatatire vizibila a aspectului pielii. Nu se elimina doar surplusul de apa, ci si toxinele, metalele grele si grasimile.

Impachetarea cu cafea este precedata de un peeling corporal cu produs natural pe baza de zat de cafea. Dupa curatarea pielii se aplica un ulei hidratant cu alge marine si extract de samburi de struguri. Zonele de tratament sunt acoperite apoi cu o masca realizata din gel termo-activ de cafea. Pentru o mai mare eficacitate, impachetarea are loc la tunelul cu infrarosii sau termocuverta. In cazul persoanelor cu probleme vasculare se foloseste o crema anticelulitica in locul gelului termo-activ. Odata incheiata procedura, produsele continua sa actioneze la nivel celular, asa ca dusul trebuie evitat timp de trei ore. Nu este o terapie-minune, cu rezultate peste noapte. Este nevoie de perseverenta si de minimum doua sedinte intensive pe saptamana. Programul exact, ca si frecventa sedintelor se vor stabili impreuna cu terapeutul, in functie de necesitatile fiecaruia, dar sunt necesare minimum doua sedinte pe saptamana.

Puteti citi continuarea pe Antena Satelor.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.