Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Frumusete 3 retete de scrub pe care poti sa ti le prepari singura

3 retete de scrub pe care poti sa ti le prepari singura

Email Imprimare

Scrub-ul ajuta pielea sa se elibereze de celulele moarte, lasand-o curata, moale si catifelata. Ce te faci insa, atunci cand vrei sa economisesti? Simplu! Iti prepari scrub-ul la tine acasa! Fa-ti un obicei din a te rasfata cu un scrub o data pe saptamana si vei vedea efectele pe pielea ta! Iata 3 retete excelente, pentru a obtine o piele curata, hidratata si cu un aspect natural:

1. Cel mai folosit si cel mai simplu scrub din lume. Ingrediente: jumatate de pahar de ulei de masline si un pahar de zahar. Sunt ingrediente pe care le avem in casa si pe care e de ajuns sa le amestecam. Se aplica pe ten si pe intreg corpul. Se clateste cu apa calda.
2. Scrub anticelulitic. Ingrediente: 3 linguri sare mare, 2 linguri sare fina, 8 linguri de ulei de masline, 10 picaturi de ulei esential de menta sau lamaie. Se obtine un amestec din aceste ingrediente si se maseaza zonele afectate de celulita.
3. Scrub cu dovleac. Jumatate de cana dovleac crud, dat prin blender, jumatate de cana zahar, o lingura ulei de masline si o lingura de miere cruda. Se da dovleacul prin blender, se obtine un piure si se amesteca cu celelalte ingrediente. Se intinde pe ten si pe corp. La fel ca si in celelalte retete, este recomandat sa se umezeasca pielea inainte de aplicarea scrub-ului, astfel incat porii sa fie deschisi si curatarea sa se faca in profunzime.

Sursa: www.risparmiare.mammafelice.it (Foto: www.pixabay.com)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.