Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Frumusete 3 solutii simple, dar miraculoase pentru atenuarea ridurilor din jurul ochilor

3 solutii simple, dar miraculoase pentru atenuarea ridurilor din jurul ochilor

Email Imprimare

Este adevarat, timpul trece si isi lasa amprenta asupra pielii, lipsind-o, incet-incet, de fermitate si lasand loc ridurilor. Acestea apar mai intai destul de superficiale, sub forma unor linii fine, dar in timp se adancesc, devin profunde si greu de combatut. Pielea din jurul ochilor este una din zonele cele mai predispuse la ridare, fiind foarte subtire, asadar are nevoie de o atentie speciala. Iata 3 masti cu efecte uimitoare, facute din ingrediente pe care le gasim, cu siguranta, in orice bucatarie:
1. Masca cu unt si ceai de musetel si tei. Amestecati o lingura de flori de musetel cu o lingura de flori de tei si adaugati 100 ml apa. Lasati sa fiarba 2-3 minute, apoi acoperiti recipientul. Luati 4 linguri mari din acest amestec si adaugati-i 2 linguri mari de unt. Amestecati usor, pana cand untul se dizolva in totalitate. Se aplica pe tenul curatat, de preferat seara inainte de culcare si se lasa sa actioneze pe perioada noptii. Cantitatea care a ramas se pastreaza la frigider pentru 4-5 zile.

2. Masca cu unt si paine. Se inmoaie o felie de paine alba in unt topit sau in putin ulei cald, se lasa sa absoarba grasimea, se asteapta pana se racoreste si apoi se pune sub ochi si se lasa sa actioneze timp de 20 de minute, dupa care se indeparteaza si se sterge zona cu o discheta demachianta.

3. Masca cu miere. Mierea a fost folosita inca din vremea Cleopatrei ca ingredient in mastile de infrumusetare. Efectele mastilor cu miere, in combinatie cu alte ingrediente naturale, sunt uimitoare. Se amesteca jumatate de lingura de miere cruda cu un galbenus de ou si cu o lingura de faina de ovaz. Pentru a obtine o consistenta mai cremoasa, adaugati putin lapte. Masca se aplica sub ochi si se lasa sa actioneze pentru 10 minute, dupa care se indeparteaza cu apa calduta. Pentru rezultate maxime, dupa apa calduta, aplicati sub ochi dischete demachiante inmuiate in apa rece.

Daca nu aveti timp pentru a prepara mastile de mai sus, atunci aplicati sub ochi, dupa ce ati umezit zona, galbenus de ou si lasati sa actioneze pentru 20 de minute, apoi clatiti cu apa rece. Puteti aplica si pur si simplu laptisor de matca pur si crud, tot pentru 20 de minute, dupa care clatiti cu apa calduta. Folosite cu regularitate, aceste masti fac adevarate miracole, depasind chiar eficienta produselor cosmetice. Pielea din jurul ochilor este hranita suficient, incat sa isi recapete tonusul, iar ridurile sunt vizibil atenuate… si asta cu remedii atat de simple, la indemana oricarei femei.

Sursa: www.goodmorningcenter.com (Foto: www.pixabay.com)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.