Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Frumusete 6 sfaturi de frumusete, ca sa iti acoperi pistruii, pe timp de vara

6 sfaturi de frumusete, ca sa iti acoperi pistruii, pe timp de vara

Email Imprimare

Pistruii sunt pigmentari ale tegumentului, cauzate de excesul de melanina. Pot aparea la orice varsta, mai ales pe fata si pe decolteu, la persoanele cu pielea deschisa la culoare, in special pe timpul verii. Desi nu sunt deloc periculosi, pot fi eliminati prin procedee chimice sau naturiste, din motive estetice. Insa daca aceste mici imperfectiuni ale tenului nu te deranjeaza, astfel incat sa recurgi la aceste metode invazive, exista si varianta de a le face sa dispara prin machiaj.
Iata cateva sfaturi pe care trebuie sa le urmezi:

1. Machiajul destinat acoperirii pistruilor (ca si al unor defecte reale ale pielii, cum ar fi cicatricele acneice) este la indemana oricui. Se realizeaza cu ajutorul unui baton corector solid, putin mai deschis la culoare, care se aplica exact pe pistrui, dupa care se uniformizeaza cu ajutorul unui fond de ten, aplicat prin tapotare, si nu prin intinderea ca o crema.
2. Daca pistruii inca se mai observa dupa aplicarea fondului de ten, mai venim cu inca un strat foarte subtire de baton corector, care se estompeaza si se uniformizeaza cu fondul de ten, cu ajutorul unei pensule.
3. Dupa ce am adus tenul la acelasi nivel de culoare, vom veni cu o pudra fixatoare si cu un blush sidefat pe pometi.

Puteti citi continuarea pe Antena Satelor.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.