Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Frumusete Sarea roz de Himalaya - beneficii si proprietati

Sarea roz de Himalaya - beneficii si proprietati

Email Imprimare

Sarea roz de Himalaya este o sare pura, obtinuta prin extractie manuala din mina si este considerata cea mai pura forma de sare disponibila. Are numeroase beneficii, printre care: mentine un nivel optim de apa in organism, previne procesul de imbatranire si crampele musculare, mareste rezistenta sistemului osos, favorizeaza procesul de digestie, pastreaza un pH echilibrat in organism, imbunatateste calitatea somnului. De asemenea, poate fi folosita pe post de scrub pentru corp si in masti de fata bio, cu multe minerale.

5 proprietati ale sarii roz de Himalaya Pirifan
• Sarea roz de Himalaya are un rol important in mentinerea sanatatii organismului, avand efecte curative, energizante, revigorante si de detoxifiere.
• Cuprinde 84 de minerale si oligoelemente, cum ar fi calciu, magneziu, potasiu, cupru si fier.
• Are un continut mare de minerale, fiind considerata un veritabil aliment minune.
• Poate fi adaugata in mancare, muraturi, in produse cosmetice, in apa de baie sau in umidificator.
• Culoarea roz a sarii de Himalaya se datoreaza continutului de oxid de fier.

Masca pentru eliminarea toxinelor de la suprafata pielii

Se amesteca 125 g sare de Himalaya fina cu o lingura de caolin si putina apa pana se obtine o pasta. Se aplica preparatul pe fata si se lasa pana se usuca. Apoi se spala tenul cu apa rece.

Tonic impotriva acneei

Se prepara un amestec din 1 lingura de sare Himalaya, 500 ml apa si 1 lingura otet de mere. Se tamponeaza fata cu aceasta solutie, se lasa 2-3 minute, apoi se spala fata si se aplica o crema hidratanta.

Baie cu sare de Himalaya pentru detoxifiere si intarirea imunitatii

La o cada de 100-120 de litri de apa aflata la temperatura corpului, se va folosi jumatate de kilogram de sare. Aceasta baie terapeutica dureaza 20-30 de minute, dupa care corpul nu trebuie sters cu prosopul, ci invelit direct cu un halat. Baia cu sare de Himalaya ajuta la vindecarea afectiunilor pielii si durerile reumatice, insa si in cazul afectiunilor ginecologice, infectii recidivante, dar si la durerile articulare.

Campania Frumusetea la 40 de ani este derulata timp de 12 luni, in perioada martie 2015 – februarie 2016. in cadrul campaniei, 12 doamne din presa, cu varsta intre 35 si 47 ani, sunt invitate sa vorbeasca despre ceea ce inseamna frumusetea in jurul varstei de 40 ani, oferind sfaturi pentru o ingrijire si o alimentatie sanatoasa. Lunar, fotografiile doamnelor participante in campanie sunt transformate in tablouri realizate de pictorul partener al proiectului, Daniel Bulimar-Henciu. In 2016, din tablourile campaniei va fi realizat un calendar de perete si o expozitie.
Dacic Cool este partener media la acest eveniment.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.