Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Frumusete Sfaturi de la specialistii Gerovital cu ocazia Zilei Mondiale a Frumusetii

Sfaturi de la specialistii Gerovital cu ocazia Zilei Mondiale a Frumusetii

Email Imprimare

Gerovital este cel mai iubit brand romanesc si o veritabila emblema a frumusetii autohtone, iar de aproape 50 de ani, expertii brandului imbina traditia cu inovatia in cosmetica pentru a celebra frumusetea. Cu ocazia Zilei Mondiale a Frumusetii, sarbatorita anual pe 9 septembrie, specialistii Gerovital le ofera romanilor cadou cele mai utile sfaturi in materie de ingrijire si infrumusetare. Pentru a alege corect produsele cu care urmeaza sa fie ingrijit tenul, primul pas este incadrarea intr-o tipologie corecta de piele. Tenul mixt este caracterizat printr-un aspect lucios in zona fruntii, nasului si barbiei.

Tenul gras prezinta un aspect lucios pe toata suprafata fetei, in timp de tenul uscat se defineste prin descuamare si senzatia de piele care strange. In cazul tenului matur sunt prezente riduri fine si profunde in zona ochilor, fruntii si in jurul gurii, iar tenul sensibil sau cuperozic prezinta capilare dilatate, vizibile in zona obrajilor si sensibilitate crescuta la factori externi. Odata stabilit in ce categorie se incadreaza tenul, se vor alege produsele cosmetice care sa atenueze micile imperfectiuni, sa ii imbunatateasca aspectul si sa confere o senzatie de confort.
Produsele recomandate pentru tenul mixt si cel gras sunt gelurile spumante purificatoare, care ingrijesc in profunzime si reduc semnificativ secretia glandelor sebacee, hidratand totodata pielea. Produsele care matifiaza sunt, de asemenea, recomandate pentru persoanele cu tenul mixt sau gras. Tenul uscat necesita o atentie deosebita si se recomanda curatarea cu produse ce au la baza formule blande, de preferat 2 in 1 (fata si ochi), ce asigura atat o purificare eficienta, cat si o hidratare optima. In ingrijirea zilnica a tenului uscat este esentiala utilizarea produselor ce asigura stimularea cresterii rezervelor hidrice la nivel cutanat si mentinerea lor pe termen lung. Cu atentia cuvenita, tenul matur poate arata la fel de proaspat precum cel tanar. In cazul acestuia, o curatare adecvata presupune folosirea produselor ce au caracteristici si ingrediente nutritive, dar si compusi de intinerire precum acidul hialuronic, care confera tonus si elasticitate, asigurand un nivel optim de lipide. Petele tenului cuperozic pot fi diminuate cu ajutorul lotiunilor micelare ce sunt recunoscute pentru buna lor toleranta si curatare eficienta.
Specialistii Gerovital recomanda folosirea produselor dermato-cosmetice, indiferent de tipul de ten. Acestea sunt produse testate din punct de vedere al tolerantei cutanate si al eficientei in restabilirea starii de sanatate a pielii. Formulele au la baza ingredienti activi de ultima generatie si sunt create in colaborare cu specialisti din domeniul medical care cunosc indeaproape particularitatile nevoilor speciale de ingrijire. Spre deosebire de produsele cosmetice, produsele dermato-cosmetice sunt comercializate in exclusivitate in farmacii, unde personalul de specialitate poate consilia cumparatorul in vederea identificarii corecte a particularitatilor pielii sale si a stabilirii schemelor de ingrijire.
Produsele dermato-cosmetice asigura atat sanatatea, cat si frumusetea tenului. Acestea nu mascheaza problemele tenului, ci le vindeca si ajuta la restabilirea echilibrului la nivel cutanat. Create pe baza de formule inovatoare, aceste produse nu contin coloranti, parabeni si lasa pielea sa respire, eliminand orice risc de iritatii. Toate au eficienta dovedita prin masuratori instrumentale, realizate prin control dermatologic. De aceea, alegerea unui astfel de produs reprezinta garantia rezultatelor dorite, a declarat ing. Sofia Irimie - sef Birou Cercetare Farmec.
Pe sectiunea Sfatul specialistului de pe site-ul www.farmec.ro, vizitatorii primesc raspunsuri la intrebari despre produse si ingrijire direct de la specialistii Gerovital. Totodata, website-ul pune la dispozitia vizitatorilor informatii despre noutati si tratamente, precum si sfaturi de ingrijire sub forma de tutoriale video.
Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producator roman de cosmetice, este un brand emblema pentru Romania, al carui portofoliu impresioneaza o lume intreaga prin produse mereu actuale si moderne, concepute in laboratoare performante. Compania are acreditari internationale ale proceselor de fabricatie si comercializeaza produsele din portofoliu in peste 30 de tari.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutati legate de brand, sfaturi utile din partea specialistilor, surprize si concursuri puteti accesa:
Twitter: https://twitter.com/farmec
Facebook: facebook.com/farmec.company  
Site: www.farmec.ro


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.