Luni, 5 Dec

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Frumusete Mediterranean, cosmetice innobilate de soarele Mediteranei

Mediterranean, cosmetice innobilate de soarele Mediteranei

Email Imprimare

Mediterana inseamna soare, sanatate, dar si poezie si muzica. Ea vibreaza de mii de ani in creatiile celor mai mari artisti. Sunt tinuturi binecuvantate de Dumnezeu, unde cerul, de un albastru ireal, nu conteneste sa deapane fantasticele legende ce au dat viata acestor splendide peisaje. Tari exotice, privelisti uluitoare. Aici darurile naturii sunt nenumarate si mai presus de orice legenda, fructe ce au captat in ele puterea soarelui fierbinte, ierburi inmiresmate, cele mai sanatoase uleiuri si… vesnic apreciatele masline.

Uleiul de masline a fost inca din Antichitate medicament, substanta magica, sursa inepuizabila de fascinatie si uimire. Homer il considera ca fiind aurul lichid al vremii vorbind, in Odiseea, de Margaritarul Raiului, maslinul cel nemuritor. Se spune intr-adevar ca maslinul poate trai 2.000 de ani… Se crede ca in Italia de astazi ar exista inca pomi ramasi din primii ani ai Imperiului Roman, ajungand la peste 10 metri in diametru.
In Egipt, cu 2000 de ani i.H., maslinul era considerat arbore sacru, fiind protejat de Ra, zeul suprem al Soarelui. Credinta ca uleiul de masline confera putere si tinerete era raspandita in inteaga lume antica, el fiind considerat de vechii greci cheia longevitatii si a pastrarii integritatii mentale. Uleiul de masline era folosit in ritualuri religioase de purificare, la prepararea mirului, ca sursa de iluminat.
Utilizarea medicala si cosmetica este cunoscuta deja din Egipt, Grecia si Roma Antica, maslinele fiind recomandate si de Hipocrate, parintele medicinii. Proprietatile benefice pe care le are asupra sanatatii se datoreaza in special continutului ridicat de acizi grasi nesaturati si de substante antioxidante.
Dar Mediterana nu a inspirat doar poetii, ea i-a inspirat si pe maestrii cosmeticelor de la Boots, care recunoscand avantajele unei diete mediteraneene, bogate in ulei de masline, ierburi aromate proaspete si fructe coapte, au lansat in 2003 gama de produse Mediterranean. Aceste produse unice, pentru dus, baie, ingrijirea corpului si a mainilor, contin ingrediente naturale hranitoare, multe dintre ele organice, caracteristice pentru tarile scaldate de soare ale Europei de sud. Gama Mediterranean de la Boots contine exfoliante pentru corp, creme de baie, unt pentru corp si ingrijirea mainilor. Fiecare produs are la baza trei ingrediente naturale, diferite de la un produs la altul, fiecare oferind avantaje specifice pentru frumusete. Aceste ingrediente ce isi au originea in Italia sau in sudul Mediteranei pot fi recunoscute dupa parfumul si culoarea specifice, fiind prezentate in acelasi timp pe fata fiecarui ambalaj. Sunt ingrediente naturale, hranitoare, inspirate de Mediterana, pentru a-ti ingriji si incanta corpul. Dar ele sunt mai mult decat atat, atingerea lor este un adevarat descantec, o revarsare a acelor esente exotice ce iti farmeca intregul corp cu voluptatea lor. Este o experienta de vis, pe care e pacat sa ti-o refuzi.
In Romania, cosmeticele Mediterranean de la Boots se gasesc exclusiv in farmaciile Sensiblu.

www.sensiblu.com

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.