Luni, 5 Dec

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Frumusete No 7, magia frumusetii

No 7, magia frumusetii

Email Imprimare

Frumusetea nu a contenit si nu va conteni sa ne fascineze. Numarul 7 este un numar plin de magie, cu incarcatura mistica. Iar in lumea cosmeticelor No 7 este marca cea mai de succes din Marea Britanie. Boots, care a lansat marca No 7 in 1935, a inteles ca, pentru a arata bine, trebuie sa te simti bine. Si, cu No 7, care a fost promovat ca fiind marca de produse care poate fi folosita sapte zile pe saptamana, intr-adevar, nu ai cum sa nu te simti bine.

Astazi una din trei femei din Marea Britanie au cel putin un produs cosmetic No 7 in trusa lor de machiaj. Ele stiu ca, indiferent de ce au nevoie pentru frumusetea lor, No 7 le poate oferi. Toate produsele sunt elaborate de proprii experti ai companiei, sunt hipoalergenice si testate dermatologic. La peste 70 de ani de la lansare, marca No 7 vinde produse de 150 de milioane de lire sterline in intreaga lume. In acesti peste 70 de ani, gama No 7 a evoluat mult, la fel cum au evoluat de altfel moda, deprinderile si practica machiajului de-a lungul istoriei.
Lansata in 1935, cu o sustinuta campanie de publicitate, gama de produse cosmetice No 7 a cunoscut un succes rasunator. Pentru aceasta lansare au fost deschise saloane de frumusete in cele mai mari magazine. Disponibila initial doar in 50 de magazine, vanzarea noii game s-a extins rapid in toate cele 1.000 de magazine Boots, chiar daca asta a necesitat o crestere rapida a productiei. Produsele lansate initial erau destinate ingrijirii pielii, lipsind produsele speciale de machiaj. Dar ulterior a fost adaugata o intreaga linie de produse pentru machiaj, incluzand ruj, fard de obraji si de ochi, dar si mascara.
Marca No 7 a fost relansata dupa razboi, in 1968, fiindu-i adaugata gama de cosmetice "17" pentru adolescenti si mai apoi, in 1976, gama de produse pe baza de plante "An original formula". In anii ’80 marca No 7 a fost imbogatita cu noi produse si o noua identitate vizuala, pentru ca in 1995 peste 300 de produse cu ambalaje reconcepute si noi standuri de prezentare sa fie lansate, simultan, in 1.100 de magazine Boots. A fost un eveniment de exceptie care a facut istorie.
Astazi, poti fi increzatoare, intre atatea produse rafinate, sic, de ultima ora nu ai cum sa nu fii inspirata si sa gasesti exact ce iti trebuie ca sa fii tu insati. Te ajuta insasi magia care a purtat aceasta marca din succes in succes, peste trei sferturi de veac, pentru a te putea rasfata astazi exact cu ce ti se potriveste mai bine. Si, dincolo de imaginatia si rafinamentul acestora, ele te rasfata cu o calitate ireprosabila a ingredientelor hipoalergenice testate dermatologic. Si, mai presus de toate, No 7 stie intr-adevar sa te puna in valoare.
In Romania, produsele No 7 de la Boots se gasesc exclusiv in farmaciile Sensiblu.

www.sensiblu.com

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.