Luni, 5 Dec

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Frumusete Amazon Forest, cosmetice exotice, de lux

Amazon Forest, cosmetice exotice, de lux

Email Imprimare

Boots ne ofera produse de inalta calitate cu substante active extrase din plantele si fructele salbatice din Padurea Amazoniana. Brazilia are pe teritoriul ei o treime din intreaga suprafata de paduri tropicale din lume, dar aceasta este, din pacate, amenintata astazi de o exploatare deloc rationala. De aceea, Boots incearca sa imbine doua deziderate la fel de importante. Pe de o parte, sa ne ofere acest tezaur extraordinar de remedii naturale, iar, pe de alta parte, sa contribuie la salvarea acestui ecosistem, cel mai bogat si mai valoros pe care il avem astazi pe Terra.

Pentru aceasta, Boots si-a selectat cu atentie companiile locale cu care lucreaza, impunand principii stricte de protectie a mediului si implicandu-se activ in proiecte de imbunatatire a calitatii vietii localnicilor, iar materiile prime sunt transportate pe raurile din bazinul Amazonului, evitandu-se astfel transportul rutier, tocmai pentru a proteja mai bine mediul inconjurator.
Gama Amazon Forest contine exfoliante de corp, geluri de dus, creme de baie, creme de corp si de maini, in trei arome unice.
Gama cu nuci de Brazilia si vanilie iti ingrijeste pielea cu ajutorul uleiului hidratant de nuca dulce braziliana si ti-o rasfata cu parfumul dulce de vanilie.
Gama cu mango si babassu trateaza pielea, lasand-o catifelata si cu un parfum exotic si distinct datorita extractului obtinut din semintele de mango, combinat cu uleiul delicat hidratant al frunzei de babassu.
Gama cu Fructul Pasiunii si cupuacu hraneste pielea cu ajutorul uleiului obtinut prin presare din semintele fructului pasiunii si protejeaza echilibrul fiziologic al pielii cu ajutorul extractului organic de cupuacu. Dupa un asemenea rasfat, pielea ramane catifelata si special parfumata.
In Romania, produsele din gama Amazon Forest de la Boots se gasesc exclusiv in farmaciile Sensiblu.

www.sensiblu.com

Comentarii (2)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.