Duminica, 1 Nov

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Remedii Naturale 5 lucruri pe care trebuie sa le stii despre laptisorul de matca pur

5 lucruri pe care trebuie sa le stii despre laptisorul de matca pur

Email Imprimare

Apicultorii stiu: laptisorul de matca pur si crud este o substanta foarte puternica. Desigur, beneficiile acestuia sunt numeroase, atat pentru sanatate, cat si pentru frumusete. Iata cateva lucruri pe care trebuie sa le stii despre laptisorul de matca pur si crud:
1. Te poate transforma intr-o regina a frumusetii. Laptisorul de matca pur si crud, folosit ca ingredient in mastile pentru frumusete, face adevarate minuni. Netezeste ridurile si lasa tenul proaspat si intinerit. Si cosmeticele cu laptisor de matca sunt foarte bune, dar rezultate mai bune si mai rapide se obtin cu mastile in care se foloseste chiar laptisor de matca pur si crud.

2. Obisnuiesti sa iei vitamina B? Afla ca in compozitia laptisorului de matca pur se gaseste intreg complexul de vitamine B, printre care si vitamina B5, supranumita si vitamina fericirii – o vitamina cu rol esential, atat in starea fizica, cat si psihica.
3. De cateva decenii specialistii au studiat legatura dintre laptisorul de matca pur si fertilitate. Studiile arata faptul ca laptisorul de matca echilibreaza nivelul hormonal din organism, astfel incat fertilitatea este favorizata.
4. Iti ajuta creierul sa dea cele mai bune performante. Contine o substanta numita acetilcolina si un acid deja celebru - 10 HDA. Astfel incat laptisorul de matca intareste memoria si creste capacitatea de concentrare
5. Te ajuta sa ai un par frumos si sanatos. Mastile cu laptisor de matca pur ajuta scalpul sa isi mentina sanatatea, dar imbunatateste si calitatea firului de par.
(Foto: www.pixabay.com)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.