Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Remedii Naturale Medicamentul dulce si inmiresmat care aduce beneficii organismului

Medicamentul dulce si inmiresmat care aduce beneficii organismului

Email Imprimare

Combinatia de miere, scortisoara si nuci este o incantare atat pentru papilele gustative, cat si pentru sanatate. Preparat cu ingrediente naturale pe care le gasiti la indemana in bucatarie, acest amestec are puterea de a trata foarte multe afectiuni, atribuindu-i-se pe buna dreptate calitatea de elixir. Efectele terapeutice ale mierii, ale scortisoarei si ale nucilor sunt bine cunoscute, aceasta reteta fiind folosita cu succes in tratamentele naturale ale multor boli, in special ale celor care au drept cauza deficienta sistemului imunitar. Fiecare dintre cele trei ingrediente in parte constituie baza de tratament pentru multe probleme de sanatate, aducand beneficii majore organismului. Insa, cand mierea, scortisoara si nucile sunt combinate, proprietatile lor sporesc, devenind imbatabile in lupta cu afectiunile care ne macina sanatatea si ne afecteaza starea de bine.

Mierea este unul dintre cele mai sanatoase si complexe alimente. Datorita continutului sau bogat in vitamine, aminoacizi, acizi organici, minerale, enzime provenite de la albine, bioflavonoizi si antioxidanti, aceasta este considerata un superaliment. Este cel mai rapid si mai puternic energizant natural cunoscut, precum si un eficient antiinfectios natural, care actioneaza asupra principalelor sisteme si aparate din organism, de la tubul digestiv si caile respiratorii pana la nivelul pielii si al mucoaselor.
La randul ei, scortisoara este apreciata si recunoscuta inca din Evul Mediu, cand era folosita pentru tratarea spasmelor musculare, a varsaturilor, a diareei, infectiilor, racelii si a pierderii poftei de mancare. Scortisoara contine carbohidrati, proteine, grasimi si fibre, vitamine precum A si C, tiamina, niacina, riboflavin. Este o excelenta sursa de mangan, continand si fier, sodiu, potasiu, calciu si fosfor. In plus, contine un puternic antioxidant numit glutation. Toate aceste ingrediente ofera scortisoarei calitati terapeutice deosebite.
Nucile
sunt unele dintre cele mai sanatoase fructe oleaginoase din lume. Au in compozitie o multime de vitamine, minerale si grasimi sanatoase, de pe urma carora poti obtine o multime de beneficii. Acestea constituie o bogata sursa de energie, continand multi nutrienti, antioxidanti si vitamine esentiale pentru o buna functionare a organismului. Introducerea regulata in meniu a nucilor ajuta la reducerea colesterolului negativ si la cresterea nivelului de colesterol pozitiv. Totodata, consumul de nuci ajuta la o buna functionare a creierului si a inimii. Combinatia de miere, scortisoara si nuci are efecte uimitoare atat in ceea ce priveste consolidarea sistemului imunitar, cat si in tratamentul diverselor boli.
Ingrediente necesare pentru prepararea amestecului: 100 grame de miez de nuca; 300 grame de miere; 2 lingurite de scortisoara. Se zdrobeste foarte bine miezul de nuca si se amesteca cu mierea si cu scortisoara pana cand se omogenizeaza.

Puteti citi continuarea pe www.antenasatelor.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.