Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Remedii Naturale Reteta pentru curatarea rinichilor

Reteta pentru curatarea rinichilor

Email Imprimare

Nu de putine ori v-ati dorit sa aflati care sunt cele mai eficiente tratamente naturale pentru o boala sau alta. Va propunem azi un leac pentru dizolvarea pietrelor la rinichi. Sa ne curatam rinichii cu otet de mere si miere! Otetul de mere are si o influenta activa asupra circulatiei apei in corp, drenand celulele, intarind nervii, asprind tesutul conjunctiv, mentinandu-l moale. In afara mineralelor, otetul de mere contine si vitamine vitale, ca vitamina A, B1, B2, B6, C si vitamina E, care confera pielii un aspect sanatos si protejeaza celulele nervoase si inima.

Mierea are efecte antibacteriene ce pot preveni eventualele infectii aparute ca urmare a zgarierii tractului urinar la eliminarea pietrelor. In plus, aroma sa taie din asprimea gustului otetului de mere, ceea ce face ca bautura sa fie mai usor de tolerat.

Sucul care dizolva pietrele la rinichi
Ingrediente: 1 lingurita de otet de mere; 2 lingurite de miere.
Mod de preparare: Amesteca mierea cu otetul de mere. Consuma preparatul de doua ori pe zi pentru a elimina pietrele la rinichi. Pentru a sprijini efectele purgative ale remediului, dilueaza preparatul intr-un pahar de apa inainte de inghitire.

Sursa: Antena Satelor

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.