Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Remedii Naturale Laptisorul de matca in combinatie cu miere sau alte produse naturale

Laptisorul de matca in combinatie cu miere sau alte produse naturale

Email Imprimare

Unul dintre cele mai miraculoase produse venite din lumea fascinanta a stupului este laptisorul de matca. Acesta da rezultate excelente in numeroase afectiuni, atat in combaterea lor, cat si in preventie. Fiind insa foarte acid in starea lui pura si cruda, acesta nu este agreat de toata lumea si in special de copiii mici, adolescenti sau chiar de adulti. Exista si adulti cu probleme digestive carora aciditatea le-ar putea accentua afectiunile. De asemenea, persoanele varstnice pot avea dificultati in a consuma laptisorul de matca pur si crud, pentru ca mucoasele tubului digestiv pot fi afectate de compozitia acida a acestuia. De aceea, el poate fi administrat si in combinatie cu miere, schimbandu-i-se astfel gustul si fiind mult mai usor de acceptat, mult mai usor de asimilat de catre persoanele cu probleme de acest gen, efectul acid fiind neutralizat.

Se stie ca mierea este unul dintre cei mai buni conservanti si laptisorul de matca pur si crud isi pastreaza integral toate calitatile in amestec cu aceasta, insa numai daca se pastreaza proportia de 30 g laptisor de matca pur si crud la 470 g miere. Se obtine astfel un borcan de 500 g de amestec. Acest amestec poate fi cumparat direct din magazinele de specialitate sau se poate prepara in casa. In primul caz, atunci cand este achizitionat din magazine de specialitate, cumparatorul trebuie sa analizeze produsul, sa verifice daca acesta este bine sigilat, daca a fost pastrat in conditii optime, daca nu a fost desfacut si daca proportiile optime au fost respectate.
Daca se prepara acasa, este bine sa se aleaga o miere naturala, achizitionata fie de la un apicultor de incredere, fie dintr-un magazin de specialitate care se respecta si comercializeaza numai produse naturale. Amestecat cu o miere contrafacuta, laptisorul de matca se va altera si isi va pierde calitatile, nefiind de nici un folos organismului. Nu este indicat sa cumparati miere si nici laptisor de matca de la marginea strazii. Faptul ca va aflati in mijlocul unui sat cu reputatia de "sat de apicultori" nu certifica autenticitatea produselor vandute la marginea soselei. Din pacate se intampla adesea ca sub eticheta de miere sa se vanda un amestec de alte substante care copie caracteristicile, insa in realitate nu este miere naturala. Intr-un astfel de produs contrafacut, proprietatile laptisorului de matca pur si crud devin nule. In magazinele de specialitate, combinatia de miere cu laptisor de matca se gaseste fie in borcane, fie in fiole sau sub forma de monodoze.
Cura cu laptisor de matca in amestec cu miere tine tot 30 de zile, la fel ca si in cazul curei cu laptisor de matca pur si crud. Se ia cate o lingurita din acest amestec in fiecare dimineata, inainte de micul dejun. Este de preferat ca amestecul sa se tina in gura pana cand incepe sa se topeasca, astfel aciditatea este neutralizata, asimilarea se face destul de rapid si efectele fiind simtite intr-un timp foarte scurt. Cu acest amestec se poate indulci cafeaua, ceaiul sau se poate alcatui un mic dejun delicios si mai ales sanatos, inglobandu-l in produse precum iaurt integral sau branza. Fiind un amestec foarte nutritiv si placut la gust, mierea cu laptisor de matca poate fi administrata copiilor care nu au pofta de mancare, pentru cresterea armonioasa, pentru dezvoltarea oaselor, dar si pentru stimularea memoriei. Rezultatele sunt foarte bune si la adultii foarte stresati sau la batranii slabiti. In plus, acest amestec se poate utiliza si pentru masti de infrumusetare, pentru indepartarea ridurilor si pentru revitalizarea tenului, dar si pentru sanatatea si frumusetea parului.
Insa, laptisorul de matca mai poate fi combinat si cu alte produse, nu doar cu miere. Unul dintre amestecurile foarte reusite pentru echilibrarea functiilor organismului este acela cu ginseng. Gasim laptisor de matca cu ginseng fie sub forma de fiole buvabile sau sub forma de capsule. Aceasta varianta, nascuta pe taramurile Asiei, este benefica in cresterea fertilitatii, dar si in revitalizarea intregului organism. Exista si produse alcatuite din asocierea produselor stupului, cum ar fi combinatia de laptisor de matca cu miere, polen sau propolis. Acestea sunt adevarate arme cu care sistemul imunitar este intarit si organismul este pregatit sa faca fata infectiilor si virusilor la care suntem supusi, mai ales in sezonul rece.
Laptisorul de matca este un ingredient nelipsit din compozitia suplimentelor alimentare menite sa revitalizeze organismul, sa restabileasca buna functionare a functiilor vitale. Spre deosebire de alte suplimente nutritive, cele care contin laptisor de matca au capacitatea de a face ca organismul sa fie mai receptiv, rezultatele fiind mult mai rapide decat in cazul celor care nu contin laptisor de matca. Singur sau in combinatie cu miere sau alte produse ale stupului, laptisorul de matca este o veritabila sursa de sanatate si de frumusete. (www.freeimages.com)

Remedii naturale de calitate, disponibile pe www.magazin.daciccool.ro. Pentru mai multe informatii sau pentru comenzi, puteti scrie pe adresa de e-mail  Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza  sau puteti suna la numerele de telefon 021.225.05.07 si 0787.88.46.05 (de luni pana vineri, intre orele 9.00 si 18.00).


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.