Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Remedii Naturale O digestie buna cu seminte de pepene verde

O digestie buna cu seminte de pepene verde

Email Imprimare

Nu mai aruncati semintele de pepene verde! Amestecati-le cu ulei de masline si veti ajuta organismal sa previna o afectiune grava! Majoritatea oamenilor arunca semintele de pepene verde, nestiind ce beneficii ofera pentru sanatate. Iata cateva motive pentru care nu trebuie sa mai aruncati aceste seminte. Semintele de pepene verde sunt eficiente si impotriva parazitilor intestinali. Semintele de pepene verde contin fibre, necesare pentru o buna digestie si sunt eficiente in tratarea parazitilor intestinali, icter si inflamatie.

Departamentul de Agricultura al Statelor Unite enumera mai multe componente nutritive importante ale semintelor de pepene verde:
Contin proteine. Semintele de pepene verde sunt bogate in proteine, o cana de seminte uscate contine 30,6 g, care reprezinta 61 la suta din valoarea zilnica recomandata. Proteinele din semintele de pepene consta in cativa aminoacizi, dintre care unul este arginina. Unele dintre beneficiile pentru sanatate ale argininei includ reglementarea tensiunii arteriale si tratamentul bolilor coronariene.
Contin vitamine B. Semintele de pepene verde contin, de asemenea, mai multe vitamine B, care sunt necesare pentru transformarea alimentelor in energie si alte functii importante ale corpului. O cana de seminte de pepene verde uscate contine 3,8 mg, care este 19 la suta din valoarea zilnica necesara.
Minerale. Semintele de pepene verde contin foarte multe minerale. Magneziul este cel mai abundent mineral, 556 mg, sau 139 la suta din valoarea zilnica recomandata la o cana de seminte uscate. Potrivit Institutului National de Sanatate, magneziul ajuta la reglarea tensiunii arteriale si a metabolismului. Alte minerale importante in semintele de pepene verde sunt fosfor, fier, potasiu, sodiu, cupru, mangan si zinc.

Sursa: Antena Satelor

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.