Luni, 8 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Remedii Naturale 5 alimente pentru imbunatatirea compozitiei sangelui

5 alimente pentru imbunatatirea compozitiei sangelui

Email Imprimare

Sangele si organele hematopoietice au rolul cel mai important in corpul uman, pentru ca de compozitia sangelui depinde starea de sanatate, starea de spirit, aspectul si starea organelor interne. Din acest motiv, este foarte important consumul de alimente care au un efect benefic asupra compozitiei sangelui. Tinand cont de toate aceste aspecte, expertii propun o lista de produse utile pentru imbunatatirea compozitiei sangelui.

Primul aliment este ficatul, considerat o sursa esentiala de fier. Lipsa acestuia din organism duce la niveluri scazute ale hemoglobinei si, astfel, la diverse boli, cum ar fi anemia. Ficatul mai contine o substanta importanta – heparina, care previne aparitia trombozei si a infarctului miocardic.
Un alt aliment este rodia, recomandata, de multe ori, inclusiv femeilor insarcinate, diagnosticate cu un nivel scazut de colesterol bun. Rodiile contin mult fier si sunt utilizate pentru a dezactiva excesul de colesterol.
Sucul de morcov si sfecla rosie, de asemenea, este considerat cel mai bun medicament natural pentru sange, care ajuta la imbunatatirea compozitiei sale si stimuleaza productia de eritrocite, imbunatateste memoria si dilata vasele de sange.

Puteti citi continuarea pe www.antenasatelor.ro


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.