Vineri, 19 Aug

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Remedii Naturale Tonic natural pentru copii, de la Ayurmed

Tonic natural pentru copii, de la Ayurmed

Email Imprimare

Remediile naturale ayurvedice obtinute din plante recomandate de fitoterapia indiana sunt foarte eficiente in afectiunile sezonului rece, care ii afecteaza mai ales pe copii. In emisiunea matinala a postului de radio Antena Satelor, doamna doctor Carla Fabian de la Ayurmed a vorbit despre beneficiile acestor preparate obtinute dupa retete ale medicinei traditionale indiene. Iarna, suntem mai atenti la sanatatea noastra, dar mai ales la sanatatea copiilor nostri. Fiind anotimpul sarbatorilor, al vacantelor si al jocurilor in aer liber, in zapada si in frig, ei sunt mai predispusi afectiunilor de sezon, mai ales atunci cand nu au o imunitate generala bine consolidata. De aceea, este bine sa ne asiguram din timp ca copiii nostri se dezvolta armonios si ca nu vor fi afectati de bolile sezonului rece.

Putem face asta foarte simplu, cu ajutorul unui remediu obtinut din plante. Este vorba de un sirop natural, caci tabletele sunt mai greu de administrat si chiar nerecomandate, mai ales copiilor mai mici de 5 ani. Acest sirop din plante actioneaza asupra tuturor sistemelor organismului, ajutandu-le sa se dezvolte in armonie.
La nivel digestiv, stimuleaza apetitul si secretiile digestive, ceea ce inseamna o digestie mai buna. De asemenea, regleaza tranzitul intestinal, eliminand tulburarile. In plus, plantele din care este obtinut acest sirop au si actiune de protectie impotriva parazitilor intestinali. Siropul natural ayurvedic are o actiune benefica si asupra aparatului respirator, tonifiindu-l si purificandu-l. Sistemul imunitar este, de asemenea, intarit prin administrarea acestui sirop, ceea ce va face ca organismul copilului sa poata lupta mai bine cu agresorii din mediul inconjurator. De asemenea, buna dezvoltare a sistemului nervos este foarte importanta. Copiii trebuie sa-si dezvolte armonios capacitatea de memorare, de invatare, de intelegere a notiunilor nou-invatate, precum si a puterii de concentrare.
Printre plantele care intra in compozitia acestui sirop se numara cardamomul, Vidanga (Embelia ribes), cunoscuta ca antiviral, antibacterian si antihelmintic, o planta care armonizeaza intreaga structura a organismului copilului, lemnul dulce, un antiinflamator foarte eficient, Brahmi, cu efect benefic preponderent asupra sistemului nervos, Adhatoda vasica, chimionul, lamaia si cimbrul.
Acest sirop din plante creat de specialistii de la Ayurmed ne asigura ca dezvoltarea copiilor nostri va fi armonioasa, echilibrata, fara riscuri de sanatate.
Mai multe despre toate acestea puteti afla de pe www.star-ayurveda.ro, de pe www.ayurmed.ro sau de la numarul de telefon 0722.750.111.Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.