Vineri, 19 Aug

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Remedii Naturale Remedii naturale pentru afectiuni articulare, de la Ayurmed

Remedii naturale pentru afectiuni articulare, de la Ayurmed

Email Imprimare

In emisiunea matinala a postului de radio Antena Satelor, doamna doctor Carla Fabian de la Ayurmed a vorbit despre beneficiile remediilor naturale obtinute din plante, preparate dupa retete ale medicinei traditionale indiene Ayurveda, la nivelul articulatiilor. Afectiunile articulare sunt neplacute, dureroase si foarte raspandite. Indiferent ca vorbim de dureri reumatismale sau de artrite, in sezonul rece, aceste afectiuni se acutizeaza si se accentueaza din cauza frigului. Pentru a atenua aceste dureri, putem folosi remedii pe baza de plante, care, atunci cand respecta cu strictete retetele stravechi verificate, sunt foarte eficiente.
Desigur, vom cauta acele preparate care contin extracte din plante care au actiune directa la nivel articular. Acestea sunt in primul rand plantele cu efect antiinflamator, caci durerile articulare sunt declansate de cele mai multe ori de inflamatii. Sunt apoi plantele cu efecte antialgice, care calmeaza, atenueaza si combat durerea. De asemenea, vom cauta plantele cu efect antireumatic, cele care combat cauzele afectiunilor reumatice de la nivel articular.

De multe ori, aceste cauze sunt reprezentate de acumularea de toxine, in timp, astfel ca efectul unei asemenea plante va trebui sa fie de curatare a sangelui de aceste toxine, de eliminare a lor din organism. Efectul purificator se realizeaza si la nivelul diurezei, astfel ca vom cauta si plante cu un usor efect laxativ si cu un efect diaforetic, de eliminare a toxinelor pe caile urinare si prin transpiratie.
Exista si o alta categorie de plante benefice in asemenea afectiuni, respectiv cele cu efect regenerator asupra cartilajelor de la nivel articular. Un exemplu este Boswelia serata, arborele de rasina. Rasina acestei plante are un efect de regenerare binecunoscut asupra cartilajelor distruse.
Nirgundi (Vitex negundo) are actiune antialgica, antireumatica si antiinflamatoare, radacina de sofran indian (turmeric sau Curcuma longa) are efecte antiinflamatoare, detoxifiante si antioxidante, si usturoiul sunt si ele eficiente, iar Witania somnifera este o planta speciala din fitoterapia indiana, care are efect de atenuare a durerii, precum si de regenerare si de tonifiere generala, inclusiv la nivel psihic.
Toate aceste plante au fost combinate de catre specialistii de la Ayurmed intr-un preparat natural deosebit de eficient, caci aici ele actioneaza sinergic, efectul general fiind mult mai puternic decat suma efectelor lor specifice luate separat.
De asemenea, specialistii de la Ayurmed au creat, tot pe baza de plante, un unguent antialgic si revulsiv pentru uz extern. In combinatie cu produsul descris mai sus, acest unguent va asigura atenuarea neplacutelor dureri articulare.
Mai multe despre aceste produse si despre alte produse ale medicinei Ayurveda propuse de Ayurmed puteti afla de pe www.star-ayurveda.ro, de pe www.ayurmed.ro sau de la numarul de telefon 0722.750.111.Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.