Vineri, 25 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Remedii Naturale Modalitate naturala pentru a scapa de tantari

Modalitate naturala pentru a scapa de tantari

Email Imprimare

Piata este plina de multe substante chimice de repulsie impotriva tantarilor. Aceste produse va pot ajuta sa scapati de ei, dar au efecte negative. Tantarii sunt niste insecte mici, dar extrem de periculoase. Pot provoca multe boli grave si letale, atat pentru oameni, cat si pentru animale. Cele peste 3.000 de specii de tantari sunt responsabile pentru raspandirea unora dintre cele mai periculoase boli ale omenirii. Malaria este purtata de tantarul Anopheles si se crede ca infecteaza intre 300 si 500 de milioane de oameni anual, provocand peste 600.000 de decese.

Tantarul Culex poarta virusul West Nile, filariasis si encefalita. Tantarul Aedes poarta febra galbena, dengue si encefalita. Tantarii devin adulti in mai putin de o saptamana din cauza vremii calduroase. Dimensiunea unui tantar va face sa il subestimati, dar are capacitatea de a distruge intreaga atmosfera.
Urmatoarele sunt cateva remedii pentru a scapa efectiv de tantarii. Sunt ecologice si nu pot fi o amenintare pentru tine si pentru familia ta. Indiferent de cat de frumoasa este vara, tantarii o pot transforma intr-un adevarat cosmar. Exista o modalitate absolut naturala de a tine aceste insecte la distanta – vitamina B1 sau tiamina. Potrivit expertilor, efectul se datoreaza modului in care aceasta vitamina schimba mirosul pe care corpul uman il produce, facandu-l neatractiv pentru tantarii care sug sangele, raspandind diferite infectii.
In plus, aceasta vitamina este si un mineral valoros pentru organism, cu un rol semnificativ in lupta impotriva stresului si, in acelasi timp, creste imunitatea. Aceasta vitamina se gaseste in produse cum ar fi varza, oua, fulgi de ovaz, orez brun, ficat, sparanghel, drojdie.
Sursa: Antena Satului

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.