Miercuri, 24 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Remedii Naturale Articole Cura cu lamaie si usturoi

Cura cu lamaie si usturoi

Email Imprimare

Va propun o cura cu lamaie si usturoi, eficienta impotriva aterosclerozei cerebrale si coronariene. Cei care au urmat aceasta cura sustin ca au simtit efectul dupa trei saptamani, au simtit ca organismul lor intinereste, se revigoreaza si nu mai oboseste. Efectele secundare ale aterosclerozei dispar pe parcurs (dupa cura): vederea slaba, auzul slab, problemele de somn, bolile dentare-gingivale, tensiunea arteriala dereglata, depunerile de calciu se dizolva. Exista persoane care au urmat aceasta cura si au scapat de operatia pe cord (de inima). Cei care au trecut de varsta de 40 de ani pot face aceasta cura si daca nu au vreo afectiune.
Ingrediente: 30 capatani de usturoi; 5 lamai bio; 1 litru de apa.
Mod de preparare: Se curata usturoiul, apoi se taie marunt. Lamaia se taie marunt, cu coaja cu tot. Cele doua ingrediente se amesteca, apoi se amesteca bine cu ajutorul unui mixer. Mixtura rezultata se amesteca cu 1 litru de apa si se pune pe foc. Se lasa sa dea in clocot o singura data (nu se fierbe), apoi se lasa sa se raceasca si se strecoara. Se pastreaza la rece (in frigider).
Eu prepar de obicei jumatate din aceasta cantitate – 15 capatani de usturoi, 2,5 lamai si 500 ml apa.
Mod de administrare: Se iau zilnic 50 ml, inainte de micul-dejun, agitandu-se inainte de folosire. Cura dureaza 3 saptamani, apoi se face o pauza de 8 zile, dupa care cura se poate repeta. La nevoie, cura se poate repeta chiar si de trei ori. Cura aceasta poate fi reluata o data pe an sau o data la jumatate de an.

Despre ateroscleroza
Ateroscleroza este o combinatie de modificari ale arterelor inimii, constand in acumularea de lipide, polizaharide, de tesut fibros si depozite de calciu insotite de modificari ale tunicii musculare. Depunerile de grasimi bogate in colesterina in endoteliu (aterom) incep din copilarie sau adolescenta, insotite de o reactie fibroasa (aterom, fibroscleroza); se depun saruri de calciu, iar placa de aterom se ulcereaza progresiv. Extensiunea proceselor aterosclerotice distruge tunica musculara a arterei, ducand la dilatari (anevrisme) sau la obstructii mai mult sau mai putin complete, stenoza arteriala sau bolile ischemice. Stenozele progresive ale arterelor incetinesc scurgerea curentului sangvin, iar ulceratiile placilor ateromatoase si lezarile endoteliului vascular favorizeaza activitatea factorilor de coagulare, in final ajungandu-se la formarea de cheaguri sau tromboze arteriale (astuparea vaselor).
Simptomele aterosclerozei se diferentiaza dupa localizare: ateroscleroza aortei cu ramurile sale; ateroscleroze coronare; ateroscleroze cerebrale. Ateroscleroza poate afecta arterele din orice parte a corpului, ca de exemplu cele din pelvis sau picioare, cauzand o circulaţie proasta, vindecarea mai lenta a ranilor pielii sau probleme de erectie.
Simptomele comune care apar in ateroscleroza sunt: dureri in piept, hipertensiune arteriala, dureri la nivelul piciorului si hemoragie la creier. Alte simptome comune pentru ateroscleroza sunt: dureri de cap, probleme de memorie, schimbari de dispozitie, amorteala la picioare, picioare reci, dureri musculare la coapse, pierderea parului de pe picioare, schimbarea culorii pielii picioarelor, paloare sau pigmentare albastra. (Ioan Marcus din Aiud, pasionat de fitoterapie, Foto: Stock.XCHNG)
Pe domnul Ioan Marcus il puteti contacta la numarul de telefon 0745.558.868 sau la adresa de e-mail Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.