Miercuri, 24 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Remedii Naturale Articole Alimente simple care te scapa de afectiuni grave

Alimente simple care te scapa de afectiuni grave

Email Imprimare

Miere, alune, usturoi si otet de cidru sunt alimente pe care aproape toata lumea le are in casa. Totusi, daca vreunul din ele va lipseste, puteti da o fuga pana la supermarket si gata. Aceste alimente, aparent banale si simple, sunt de fapt remedii excelente pentru nenumarate afectiuni. Iata cateva din afectiunile pe care le puteti combate cu aceste simple remedii:
1. Insomnia. Mierea ajuta la combaterea insomniilor. Nu e nevoie decat de o lingura de miere inainte de culcare si insomniile vor fi doar amintiri. Totusi, pentru efecte mai rapide, puteti amesteca o lingura de miere cu o lingura de otet de cidru si somnul va fi, cu siguranta, unul linistit.

2. Anemia. In cazul anemiei, combinati un kilogram de miere cruda cu jumatate de kilogram de alune zdrobite si sucul de la o lamaie. Pentru anemiile severe, se recomanda administrarea a 3-4 lingurite din acest amestec la 4 ore, insa pentru cazurile de anemie mai usoara e de ajuns sa se administreze de 3 ori pe zi. Acest amestec este util si in cazul deficientelor de fier.
3. Dureri de cap. Mierea cruda in combinatie cu alunele reprezinta nu doar un desert delicios, ci si un excelent remediu impotriva durerilor de cap.
4. Ulcer. O lingura de lapte de alune cu jumatate de ora inainte de masa amelioreaza ulcerul stomacal. Iata cum se prepara laptele de alune: se toarna 100 ml apa fierbinte peste 20 g de alune zdrobite. Se amesteca bine si se strecoara. Cand lichidul s-a racorit, se adauga doua lingurite de miere si se amesteca.
5. Pentru imunitate. Daca te simti din ce in ce mai obosit si ai o stare generala proasta, e posibil sa ai o imunitate scazuta. Prepara-ti un amestec dintr-un kilogram de miere cruda, 10 lamai si 10 catei de usturoi. Lamaile se storc, iar usturoiul se zdrobeste foarte fin. Se amesteca toate aceste ingrediente si se lasa o saptamana sa se odihneasca, apoi se administreaza cate 4 linguri pe zi. Este un excelent amestec pentru imunitate, pentru infectiile respiratorii, dar si pentru astm.

Sursa material: www.healthandhealthyliving.com
Foto: www.healthandhealthyliving.com


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.