Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Remedii Naturale Articole Remedii naturale impotriva racelii si gripei

Remedii naturale impotriva racelii si gripei

Email Imprimare

E adevarat, racelile se pot instala, indiferent de sezon, insa cele mai aprige par a fi cele interminabile, cele pentru care cheltuim o gramada de bani pe medicamente si apoi realizam ca simptomele nu s-au ameliorat deloc. Le-am putea spune raceli incapatanate, pentru ca, odata instalate, nu vor sa plece cu nici un chip. Solutiile farmaceutice sunt bogate in chimicale, in aditivi, coloranti si arome. De aceea ele au intotdeauna efecte secundare adverse, chiar daca nu imediate. Va recomandam, in cele ce urmeaza, o reteta de dropsuri naturale cu care se pot preveni si combate racelile.

Iata ingredientele: 2 cani si jumatate apa filtrata, 2 cani de miere cruda, o lamaie, o lingura ghimbir (pudra), o lingura cuisoare (pudra).
Intr-o oala, se toarna apa, se amesteca, apoi se adauga sucul de la o lamaie. Se adauga apoi mierea cruda, ghimbirul pudra si apoi cuisoare, tot sub forma de pudra. Se pune oala pe flacara aragazului, la foc mic, amestecand continuu, astfel incat toate ingredientele sa se amestece bine. Se lasa pe foc un sfert de ora si se amesteca din cand in cand, In acest timp, pe o tava (poate fi tava de la aragaz) asezati hartie de copt. Se ia oala de pe foc, se lasa sa se racoreasca pentru cateva minute. Cu o lingura mica se pun mici cantitati din aceasta compozitie pe hartia de copt, avand grija sa nu se lipeasca intre ele. Se lasa apoi la racit. Puteti presara deasupra un pic de zahar pudra, pentru ca dropsurile astfel formate sa nu se lipeasca intre ele.
Aceste dropsuri reprezinta o alternativa sanatoasa la medicamentele alopate pentru combaterea racelilor insotite de dureri in gat, dureri de cap sau alte simptome. Mierea, cu proprietatile sale antibacteriene, impreuna cu ghimbirul si cuisoarele, dar si cu sucul de lamaie formeaza o echipa imbatabila in lupta pentru sanatate.

Sursa material: www.healthyfoodhouse.com
Foto: www.healthyfoodhouse.com


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.