Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Remedii Naturale Articole Laptisorul de matca liofilizat si modul sau de utilizare

Laptisorul de matca liofilizat si modul sau de utilizare

Email Imprimare

Desi este cea mai recomandata, forma pura si cruda nu este singura varianta in care se gaseste laptisorul de matca. Acesta mai poate fi si liofilizat sau sub forma de fiole buvabile. Fara indoiala, pur si crud, asa cum a fost el cules din stup, laptisorul de matca are efecte maxime, insa si celelalte forma pastreaza, desi nu integral, toate calitatile acestui elixir. Avantajul acestei forme este acela ca nu trebuie pastrat in frigider, ci poate fi lasat si la temperatura camerei. Prin liofilizare, laptisorului de matca ii este extrasa toata cantitatea de apa, iar acesta este transformat in pulbere. Prin acest procedeu, de uscare la temperaturi foarte scazute, apa trece direct din starea solida (de gheata) la starea gazoasa, fara sa mai treaca prin faza de lichid.

Se extrage astfel apa din laptisorul de matca si se transforma in pulbere, pierzand insa cu 5% cantitatea de aminoacizi si cu 10% cantitatea de vitamine. Ramane, insa, o intreaga pleiada de substante benefice organismului, asadar, si forma aceasta a laptisorului de matca este una foarte utila. Daca ne gandim la ce inseamna compozitia completa a laptisorului de matca pur si crud (18 aminoacizi, vitaminele din grupul B, saruri minerale, oligoelemente, glucide, lipide si alte substante cu rol benefic asupra sanatatii), atunci trebuie sa recunoastem ca cea mai mare parte a acestora se regasesc si in forma liofilizata. Este foarte important de precizat faptul ca din cantitatea intreaga de acid pantotenic (vitamina B5), in forma liofilizata, laptisorul de matca pastreaza 90% din aceasta cantitate.
Exista si persoane care, din diferite motive, nu pot consuma laptisorul de matca in forma sa pura si cruda. Cei care nu suporta gustul laptisorului de matca pur si crud, dar vor sa se pastreze in forma sau vor sa remedieze unele probleme de sanatate, pot lua laptisor de matca liofilizat. De asemenea, cei care au inceput deja o cura de laptisor de matca pur si crud si nu mai pot continua din cauza unor deplasari, a unor calatorii in cadrul carora nu au acces la frigider si, astfel, nu mai pot pastra acest produs in conditiile optime, li se recomanda laptisorul de matca liofilizat in aceste perioade, pentru a nu intrerupe cura. Mai apoi, atunci cand este posibil, pot relua cura cu laptisor de matca pur si crud.
Pentru ca au nevoie de un suport atat pentru sanatatea fizica, cat si pentru cea mentala, copiilor li se poate administra laptisor de matca, insa stim cu totii ca parintii pot intampina adesea reticente atunci cand forma este cea cruda si pura, datorita gustului. De aceea, nu doar pentru copii, ci si pentru adolescentii care vor sa-si sporeasca puterea de concentrare, dar nu accepta forma pura si cruda, li se poate da forma liofilizata. Fiind sub forma de capsule, aceasta forma este mult mai usor de acceptat.
Persoanelor trecute de o anumita varsta, pentru care laptisorul de matca reprezinta un bun suport atat in sanatatea oaselor, a inimii, a creierului si a starii generale in general, dar care sunt obisnuite sa consume mai mult capsule, decat alte forme ale suplimentelor, le este mai la indemana forma liofilizata, desi pentru efecte maxime este recomandata, totusi, forma pura si cruda.
Cei care sunt foarte ocupati, care vor sa se tina departe de stres, dar sunt mereu in actiune, deplasandu-se dintr-o parte in alta, cei care nu au un program fix pot lua laptisor de matca liofilizat, intrucat acesta poate fi tinut la temperatura camerei, fara sa se altereze. Poate fi luat in geanta si se poate tine o cura, singura conditie fiind aceea de a fi administrat cu regularitate, inainte de mesele principale.
Acesta mai are si avantajul de a putea fi administrat in doze precise, asadar pentru cei care gasesc o dificultate in a lua laptisor de matca pur si crud cu lingurita speciala, poate fi mult mai usor sa se apeleze la forma liofilizata. Evident, forma cea mai recomandata este cea pura si cruda, insa nu toti pot fi convinsi sa o accepte in acest mod, din diferite motive. Pentru toata lumea, insa, sanatatea conteaza si in sprijinul celor care nu accepta aceasta forma vin curele cu laptisorul de matca liofilizat. Bineinteles, aceste cure acopera aceeasi gama de afectiuni ca si laptisorul de matca pur si crud, avand rezultate maxime atunci cand sunt tinute in mod corect. Cu laptisorul de matca liofilizat se pot face atat cure de preventie, cat si de combatere a afectiunilor.
O capsula contine 120 de miligrame de laptisor de matca liofilizat, iar o cura cu aceasta forma consta in administrarea acestei forme timp de 30 de zile, cate o capsula dimineata pe stomacul gol, la pranz tot inainte de masa, si seara, inainte de cina. Se ia cu un pahar de apa, iar in momentul administrarii, inainte sa fie asimilat de organism, laptisorul de matca se rehidrateaza datorita apei, putand astfel sa confere aceeasi actiune ca a formei pure si crude. Liofilizat sau in forma pura si cruda, laptisorul de matca ramane unul dintre cele mai sigure remedii pentru pastrarea sanatatii sau pentru combaterea unor afectiuni, avand marele avantaj ca nu prezinta efecte secundare, asa cum este cazul multor medicamente alopate. (Foto: www.freeimages.com)

Remedii naturale de calitate, disponibile pe www.magazin.daciccool.ro. Pentru mai multe informatii sau pentru comenzi, puteti scrie pe adresa de e-mail  Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza  sau puteti suna la numerele de telefon 021.225.05.07 si 0787.88.46.05 (de luni pana vineri, intre orele 9.00 si 18.00).


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.