Marti, 16 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Remedii Naturale Articole Remedii naturale ayurvedice: Siropul pentru copii Happy Kid

Remedii naturale ayurvedice: Siropul pentru copii Happy Kid

Email Imprimare

Orice parinte ar trebui sa stie ca sanatatea copilului sau este foarte importanta nu doar pentru moment, ci si pe termen lung pentru viitorul adult. Un copil care creste in mod armonios, al carui organism reuseste sa se apere de boli si infectii va deveni un adult fara probleme de sanatate. Conform medicinei traditionale indiene Ayurveda, numita si Stiinta Vietii, o digestie sanatoasa si bine echilibrata reprezinta cheia unei sanatati perfecte. Iar acest lucru este valabil in special pentru copii, care se afla intr-un proces de crestere. De altfel, copiii au nevoie de mai mult sprijin pentru a-si mentine sanatatea – o dieta echilibrata si miscarea fizica facuta cu regularitate nu sunt suficiente.
Este cunoscut faptul ca unele plante au proprietatea de a tonifia organismul, de a sustine sanatatea si cresterea armonioasa, atat fizica, cat si mentala. Specialistii in medicina Ayurveda au ales aceste plante si le-au combinat pentru a obtine un supliment alimentar cu totul deosebit, destinat copiilor. Siropul Ayurmed Happy Kid de la Star International Med este un sirop natural 100%, care tonifica fizic si psihic, creste imunitatea, ajuta la mentinerea unui apetit sanatos si la asimilarea nutrientilor din alimente de catre organism, o buna functionare a sistemului digestiv, ficatului si a bilei, precum si eliminarea toxinelor. Fitonutrientii continuti de siropul Happy Kid contribuie la protejarea cailor respiratorii, fiind deosebit de util toamna, cand racelile si virozele incep sa-si faca de cap. De asemenea, contribuie la eliminarea apei si a radicalilor liberi din organism, permitandu-i acestuia sa se adapteze mai bine la mediul inconjurator. In scop preventiv, este bine sa administrati copilului sirop Happy Kid pe toata perioada anotimpului rece, de toamna pana primavara. In cazul in care copilul dumneavoastra prezinta vreo afectiune usoara, acest sirop ayurvedic se administreaza pana la disparitia acesteia. Toate aceste efecte binefacatoare se datoreaza substantelor si principiilor continute de plantele din care este obtinut acest sirop, printre care se numara Elettaria cardamomum (cardamom), Glycyrrhiza glabra (lemn dulce), Aegle marmelos (Bael) si Carum carvi (chimion). Practic, extractele naturale din aceste plante sustin organismul copilului in lupta sa contra factorilor perturbatori din mediu, care il agreseaza, crescand capacitatea acestuia de a se autoapara.
Siropul contine insa si alte plante: Embelia ribes (Vidanga) reduce balonarea, Bacopa monnieri (isop de apa) contribuie la mentinerea unei functii cognitive normale, crescand capacitatea de memorare si de concentrare, Adhatoda vasica (Vasa) fluidifica secretiile bronsice si ajuta la eliminarea lor, la fel ca Thymus vulgaris (cimbru de cultura), care in plus neutralizeaza radicalii liberi, iar Mintha piperita (menta) relaxeaza musculatura neteda a tractului digestiv, fiind recomandata in balonari, diaree, stari de greata si de voma.
Siropul Happy Kid, un supliment alimentar natural ayurvedic obtinut din plante indiene, este disponibil in flacoane de 100 ml. Se administreaza cu o jumatate de ora inainte de masa, in cure de minimum 30 de zile, dupa cum urmeaza: copiilor de 2 - 4 ani, cate o lingurita pe zi, copiilor de 4 – 8 ani, cate doua - trei lingurite pe zi, iar copiilor intre 8 si 14 ani, cate una - doua lingurite de trei ori pe zi.

Mai multe informatii despre medicina ayurvedica si despre beneficiile remediilor naturale ayurvedice puteti afla urmarind emisiunea Diferente si Esente (Realitatea TV). Sunteti asteptati la o serie de intalniri cu doamna dr. Carla Fabian, medic specialist Ayurveda si apifitoterapie, pentru a afla mai multe despre plantele indiene combinate in remedii de exceptie si despre medicina ayurvedica.

Informatii suplimentare despre remediile naturale ayurvedice puteti afla accesand site-urile companiei Star International Med - www.ayurmed.ro si www.star-ayurveda.ro, scriind pe adresa de e-mail Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau apeland numarul de telefon 0722.750.111.

Remedii naturale ayurvedice puteti achizitiona online, accesand site-urile www.ayurmed.ro si www.star-ayurveda.ro, din magazinele partenere Star International Med, dar si din magazinele proprii din:

- Bd-ul Nicolae Balcescu, nr. 35, Sector 1, Bucuresti
- Str. Stirbei Voda, nr. 17, Sector 1, Bucuresti
- Bd-ul Carol I, nr. 46, Sector 2, Bucuresti

In cabinetul din Bd-ul Nicolae Balcescu nr. 35, puteti beneficia de consultatii din partea medicilor specialisti in Ayurveda. Pentru programari puteti apela numerele de telefon 0787.534.609 sau 021.313.78.46.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.