Marti, 16 Aug

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Sanatate Stresul si uleiul de peste

Stresul si uleiul de peste

Email Imprimare

Intr-o lume mereu mai agitata, mai solicitanta si mai nesigura, stresul devine de multe ori greu de suportat. Astfel, de la insomnii la stari cronice de oboseala sau de agitatie si pana la depresii sau chiar diferite psihoze nu mai este decat un pas. Ideal ar fi sa ne oprim la timp din aceasta goana nebuna si sa ne luam ragazul pentru a ne relaxa. Din pacate, acest lucru nu este intotdeauna posibil, iar noi suntem de multe ori inclinati sa ne supraevaluam rezistenta... In plus, teama cu care a ajuns fiecare sa priveasca ziua de maine intr-o perioada de criza ce mareste clipa de clipa nesiguranta si-ti pune in fata noi pericole si amenintari agraveaza si mai mult solicitarea excesiva cu care te agreseaza viata moderna.

Se ajunge astfel la o continua crestere a incidentei diferitelor forme de psihoze. De multe ori ele sunt mult timp neluate in seama, ignorate, pana ce starea se agraveaza si doctorul, in disperare de cauza, apeleaza la diferitele medicamente ce ne stau astazi la dispozitie. Din pacate, dincolo de faptul ca acestea sunt excesiv de scumpe, au toate si o serie intreaga de efecte secundare.
Ultimele cercetari efectuate de Medical University of Vienna, de University of Melbourne sau de Schlössli Clinic din Elvetia vin insa sa ne ofere un mijloc extrem de simplu de a preveni aceste evolutii patologice traumatizante, atat pentru cel in cauza, cat si pentru cei din jur. In fond, e vorba atat de viitorul carierei, a vietii noastre profesionale pentru care am muncit, cat si de armonia si confortul celor din jur, dar, inainte de toate, de posibilitatea noastra de a ne bucura cu adevarat de fiecare zi pe care o traim.
Nimic nu e mai important decat o atitudine tonica, siguranta de sine, capacitatea de a te bucura de clipa pe care o traiesti si modul increzator si optimist in care privesti ziua de maine.
In plus, un mijloc simplu de a preveni cosmarul depresiilor, al psihozelor si chiar declansarea schizofreniei il reprezinta uleiul de peste. Exista pe piata diferite oferte de ulei de peste. Unele reprezinta insa un amestec de mai multe uleiuri, iar altele pot proveni din peste din zone poluate. De aceea, este important ca produsul sa fie ales cu grija. Cu decenii in urma asa-numita untura de peste era spaima copiilor din cauza mirosului si gustului neplacut. Astazi, un ulei de peste de calitate poate fi administrat simplu sub forma de capsule, iar pe cel sub forma lichida, cu aroma de lamaie, de exemplu, asa cum ni-l ofera Lysi (unul dintre cei mai buni si mai siguri producatori prezenti pe piata noastra), este o placere sa-l consumi ca atare sau in diferite salate de peste. Traditia islandeza si lipsa de poluare a apelor Islandei este o garantie in plus pentru calitatea acestuia.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.