Marti, 16 Aug

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Sanatate Steaua Divina, un brand pentru sanatatea ta

Steaua Divina, un brand pentru sanatatea ta

Email Imprimare

In anul 2002, un grup de biologi, farmacisti si medici, specializati in diferite ramuri ale medicinei alopate, cu experienta in practicarea fitoterapiei, acupuncturii, apiterapiei si medicinei traditionale indiene Ayurveda, au infiintat Centrul Naturist de Sanatate Raphael Medica si Laboratoarele de Produse Naturiste Santo Raphael. Ambele sunt reunite sub brandul Steaua Divina. Dorinta lor a fost sa-i ajute pe cei din jur sa beneficieze de imbinarea intelepciunii stravechi a practicilor medicale cu cele mai moderne descoperiri actuale din domeniul medicinei. Aflati povestea acestui centru si a produselor pe care deja la apreciati, cu siguranta!

Initial, au functionat trei cabinete pentru consultatii de fitoterapie si Ayurveda, medicina traditionala indiana. Ulterior, a fost introdusa aparatura de biorezonanta, ajungandu-se ca astazi cele trei cabinete sa ofere, timp de 12 ore pe zi, consultatii de Ayurveda, electrosomatografie, biorezonanta, iridologie, fitoterapie, apiterapie si aromoterapie. In plus, sala de tratamente si cabietul de masaj ofera masaj terapeutic, masaj de relaxare, masaj cu miere pentru detoxifiere, apiterapie, acupunctura, cromoterapie, terapie cu lumina polarizata (Bioptron), terapie Bowtech, precum si o serie de proceduri Ayurvedice traditionale din sistemul Panchakarma.
Este de remarcat ca toti medicii sunt specializati in diferite ramuri ale medicinei alopate, cu studii si experienta de minim zece ani in sistemul medical traditional Ayurveda, cel mai vechi sistem medical al lumii, toti medicii fiind membri ai Asociatiei Medicilor Fitoterapeuti din Romania si o parte si ai Societatii Romane de Apiterapie, intretinandu-se o permanenta legatura cu medici specializati in Ayurveda, fitoterapie si apiterapie din Europa si din intreaga lume. In acelasi timp, un efort sustinut a constat in promovarea fitoterapiei traditionale romanesti, deoarece este demonstrat ca exista o afinitate speciala a fiecaruia fata de plantele propriilor lui meleaguri. Astfel, astazi Centrul Naturist de Sanatate Raphael Medica este singurul centru medical din Europa care foloseste plante medicinale romanesti si europene conform criteriilor medicinei traditionale Ayurveda.
Spre deosebire de tendinta actuala a supraspecializarilor in urma carora multi medici trateaza un simptom particular, facand abstractie de starea generala a bolnavului, aici se practica o abordare holistica a afectiunilor fiecarui pacient, punandu-se un accent special pe relatia medic - pacient, prima consultatie durand o ora si avandu-se in vedere nu numai totalitatea afectiunlor organice, ci si tulburarile psihoemotionale, tratamentul vizand intregul ansamblu de cauze si efecte. Aceasta abordare este posibila si datorita imbinarii diagnosticului clinic cu cel Ayurvedic, de biorezonanta, electrosomatografie si iridologie. De altfel, este singura clinica din tara care imbina toate aceste tehnici.
Importante sunt si serviciile de medicina muncii in cadrul carora se ofera si consiliere pentru prevenirea si tratarea afectiunilor prin aparatura moderna de biorezonanta, electrosomatografie, electroscanografie si iridologie.
Activitatea de productie are si ea deja o traditie de sapte ani. Firma Santo Raphael este condusa de o echipa tanara si ambitioasa. Pregatirea tehnica de specialitate, motivarea profesionala si materiala a angajatilor, alinierea la cele mai inalte standarde de calitate, adaptarea continua si rapida la nevoile pietei au dus la o crestere rapida, in 2009 aparand si primele diplome si premii. Toate acestea au fost posibile prin impunerea unui standard calitativ superior si prin respectarea tuturor normelor ecologice in vigoare. In 2004, a fost infiintat propriul laborator de analize fizico-chimice, apoi laboratorul de analize microbiologice, urmarindu-se punerea in functiune si a ramurii de cromatografie necesara activitatii de cercetare.
Santo Raphael produce si comercializeaza produse finite naturale pe baza de plante medicinale si aromatice si produse apicole, amestecuri de plante, unguente, uleiuri pentru masaj, cosmetice, siropuri, solutii hidroalcoolice. Toate produsele au avizul Ministerului Sanatatii si Familiei si a Agentiei de Sanatate Publica, sunt 100% naturale si de cea mai buna calitate, fiind fabricate pe baza unor tehnologii care asigura pastrarea principiilor active din plante, eficienta lor fiind confirmata atat de rezultatele de laborator, cat si de rezultatele clinice obtinute in cadrul Centrului de Medicina Naturista Santo Raphael. Este important de mentionat faptul ca toate ingredientele si excipientii folositi astazi pe scara larga in industria alimentara, farmaceutica si cosmetica au fost inlocuiti cu produse naturale pure, toate formulele produselor Steaua Divina fiind originale, concepute de medici, farmacisti si biologi cu experienta si cunostinte aprofundate de fitoterapie si medicina traditionala Ayurvedica. Plantele medicinale folosite sunt toate culese din zone nepoluate si procesate prin metode blande care nu distrug principiile naturale active ale plantelor.
Siropurile sunt realizate cu zahar invertit, extractul fiind obtinut prin macerare la rece a fructelor si nu prin fierbere, conservandu-se astfel proprietatile lor biologice.
Baza unguentelor este perfect naturala, conceputa printr-o metoda originala dintr-un amestec de ceara de albine si de ulei vegetal, iar conservarea se face cu uleiuri vegetale naturale fara a folosi excipienti sintetici.
Gama originala care cuprinde 12 tincturi complexe din amestecuri de plante medicinale pentru echilibrarea celor 12 meridiane energetice principale este unica, fiind rodul muncii de cercetare al acestui colectiv.

www.steaua-divina.ro

Va recomandam si articolele: Medicina Ayurvedica, Meridianele energetice, Zaharul invertit.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.