Marti, 16 Aug

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Sanatate O noua etapa in lupta impotriva obezitatii

O noua etapa in lupta impotriva obezitatii

Email Imprimare

In cadrul dezbaterii organizate in 18 noiembrie 2008, in Parlamentul European de la Strasbourg, participantii au concluzionat ca este nevoie de o actiune comuna la nivel european impotriva excesului ponderal si a obezitatii. Pericolul acestui adevarat flagel asupra sanatatii fiecaruia dintre cei care au tendinta de a deveni supraponderali este constientizat astazi atat de medici, cat si de pacienti. Astfel, la initiativa Dr. David Haslam, Presedintele si Managerul Medical al Forumului National de Obezitate, si a domnului Jean-Paul Allonsius, Presedintele si fondatorul Asociatiei Pacientilor Obezi din Belgia, a fost lansat conceptul Zilei Europene Impotriva Obezitatii (ZEIO) de catre fostul deputat european Magor Csibi in Parlamentul European, in data de 15 aprilie 2009.

Conform acestei initiative laudabile, in acest an, pe data de 22 mai, vom marca asadar pentru prima data aceasta Zi Europeana Impotriva Obezitatii, care inseamna startul campaniei europene comune de constientizare a pericolului pe care il constituie obezitatea pentru sanatatea fiecaruia dintre noi, caci, in absenta unei preventii adecvate, astazi nimeni nu este ferit de acest pericol. Dar stabilirea acestei zile trebuie sa marcheze, inainte de toate, o hotarare individuala, a fiecaruia dintre noi de a aborda o atitudine proactiva de lupta impotriva acestui flagel. Sunt nenumarate cai de a o combate. Dar cel mai eficient este sa imbinam invataturile mostenite din batrani cu ultimele descoperiri ale laboratoarelor de cercetare si cu atat de necesara miscare in aer liber. Este exact ceea ce ne propune Pharma Nord prin produsul Bio-CLA Booster, un supliment nutritiv cu o remarcabila biodisponibilitate, care combina efectele acidului linoleic conjugat (CLA) si ale extractului de ceai verde. Produsul sporeste nu numai consumul de energie, ci, in primul rand, arderea grasimilor, conducand la o eliminare a tesutului adipos si o intarire a tesutului muscular, obtinandu-se si o prevenire a riscului unei viitoare acumulari de grasime. Se obtine astfel o sanatoasa scadere in greutate si se elimina riscul revenirii in greutate cu acele oscilatii, ba slab, ba gras, care deja au si un nume, efectul yo-yo. Rezultatele produsului Bio-CLA Booster sunt amplificate in cazul combinarii cu exercitii fizice.
Ziua Europeana Impotriva Obezitatii trebuie sa marcheze o cotitura in comportamentul nostru si o hotarare clara de actiune. Scapand de kilogramele in plus ne crestem atat calitatea vietii, cat si speranta de viata. Bio-CLA Booster este un produs pe care merita sa-l incercam, spre binele nostru!

Bio-CLA Booster de la Pharma Nord este disponibil in farmacii si in magazinele cu produse naturiste, la pretul recomandat de 46 lei (cutia cu 60 de capsule).

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.