Miercuri, 4 Oct

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Sanatate Nici o scuza ca sa nu faci sport!

Nici o scuza ca sa nu faci sport!

Email Imprimare

O vorba din batrani spune ca unde-s doi, puterea creste. Si, am mai putea adauga noi, sporesc optimismul, increderea in fortele proprii, buna dispozitie. Intr-un cuvant, pofta de viata, de care este raspunzatoare, in mare masura, si activitatea fizica pe care o desfasuram. Cum este mult mai placut sa faci miscare alaturi de un partener, SportBuddy.ro vine in intampinarea tuturor celor care vor sa-si gaseasca un tovaras de sport.

Poate ca programul extrem de incarcat nu ne permite sa mergem regulat la o sala de fitness. Poate ca seara, cand ajungem acasa dupa o zi plina, nu mai avem nici forta si nici rabdarea ca sa facem cateva exercitii fizice. Insa, la sfarsit de saptamana, am putea sa ne acordam macar un pic de timp pentru noi, pentru sanatatea noastra fizica si psihica si sa facem miscare: jogging, inot, o plimbare cu rolele sau cu bicicleta in parc, o partida de tenis sau de badminton sau, de ce nu, o lectie de dans... Avem atatea optiuni la dispozitie, incat nu ne ramane decat sa ne inarmam cu vointa si sa ne dorim, intr-adevar, sa ne imbunatatim stilul de viata.
Si, poate, am mai avea nevoie de ceva: de un partener, o persoana alaturi de care sa facem miscare. Daca nu suntem tocmai fruntasi la capitolul vointa, cel de langa noi ne va insufla, poate, din ambitia lui, ne va contamina cu pofta lui de viata. Unde mai punem ca si efortul pe care il depunem ne pare mai usor cand stim ca avem pe cineva alaturi!
SportBuddy.ro a fost gandit ca o comunitate a celor care iubesc si a celor care invata, alaturi de ceilalti, sa iubeasca miscarea. Site-ul va poate ajuta sa va gasiti un partener de sport, indiferent ca sunteti incepator sau avansat. Inscrierea gratuita pe SportBuddy.ro va ofera posibilitatea de a alege partenerul potrivit din liste intregi cu potentiali parteneri de sport. De asemenea, pe SportBuddy.ro antrenorii aflati in cautare de elevi pot sa ii selecteze dintre cei inscrisi in baza de date a site-ului. In plus, in calitate de membru al comunitatii SportBuddy.ro, sunteti permanent informat in legatura cu serviciile diverselor cluburi de sport si cu evenimentele sportive care v-ar putea interesa.
De acum inainte, nu mai puteti spune nu miscarii!

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.