Marti, 16 Aug

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Sanatate E greu, dar… trebuie sa mergi pana la capat!

E greu, dar… trebuie sa mergi pana la capat!

Email Imprimare

Atunci cand este vorba de luat decizii importante in viata, incurajarea unei persoane din anturajul nostru poate conta enorm de mult. Si ce decizie poate fi mai importanta decat aceea de a avea un copil?
Gabriela Boldeanu, in varsta de 41 de ani, considera ca face parte dintr-un grup de oameni fericiti, care au sansa de a intalni, exact atunci cand au nevoie, alti oameni care le poarta noroc. Asa s-a intamplat si cand a fost vorba de a avea un copil. Am intalnit pe cineva care ne-a dat noroc, pur si simplu. Doamna doctor Ruxandra Dumitrescu de la Clinica de fertilizare in vitro Fertilia a facut minuni. Ne-a incurajat mereu. Nu stiu daca ii voi putea multumi vreodata!

Experienta medicala prin care treci pentru a ramane insarcinata nu este simpla, mai spune Gabriela. In plus, orice demersuri ai face, totul tine, in mare masura, si de organism, de particularitatile lui. Ea a inceput procedurile pentru a ramane insarcinata in urma cu 3 ani si jumatate, in mod treptat, cu pasi intermediari. Fara succes insa. Ajunsese deprimata si descurajata. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca tratamentul este destul de scump – inca un argument sa renunte. Insa doamna doctor i-a insuflat optimism! Gabriela a facut o pauza de un an – practic, renuntase sa mai incerce sa ramana insarcinata. Apoi s-a intors la doamna doctor Dumitrescu, caci, la un control, aceasta i-a spus: Trebuie sa incerci. Nu ai nimic din punct de vedere medical, trebuie sa mergi mai departe! Si asa a facut. A fost exact indemnul, imboldul de care avea nevoie pentru a lua decizia.
Doamna doctor este foarte riguroasa in ceea ce priveste tratamentul. Dupa discutii detaliate si conceperea unui plan, a unei scheme de tratament, se tine de el indeaproape. In anul 2012, Gabriela Boldeanu a facut fertilizare in vitro. A ramas insarcinata din prima, a avut o sarcina care a decurs normal, sub atenta supraveghere a medicului, desigur, si respectand controalele impuse. In data de 21 iunie 2013, Gabriela a nascut o fetita, pe Daria Maria, care acum are 1 an si 3 luni.
Suntem fericiti! V-am spus, fac parte dintr-un cerc restrans de fericiti – ne spune, inca o data, Gabriela. Nu sunt multe femei la care fertilizarea in vitro reuseste din prima. A avea un copil este o experienta minunata. Nu se compara cu nimic! Dorinta sa ar fi ca orice femeie care isi doreste un copil si nu il poate avea si citeste despre cazul sau sa isi ia inima in dinti si sa incerce sa mearga pana la capat. Caci asa a facut si ea. Ne-a spus ca, in perioada respectiva, nu citea prea multe lucruri despre fertilizare pe internet, de exemplu, nu o interesa sa afle din alte parti pareri pro si contra, ci a avut incredere totala in medicul ei, mergand cu el pana la capat. Si a reusit! (Foto: wikimedia.org)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.